Hvordan brenne AVI filer til en CD

AVI eller lyd video inter, er en videofil opprinnelig utviklet av Microsoft. Filen har ikke en mangel på kvalitet, men er en betydelig større fil enn en WMV eller MP4 video av det samme innholdet. Som de fleste andre videofiler, er det mulig å brenne AVI fil på en CD, så lenge filstørrelsen ikke overstiger 700 megabyte - den maksimale kapasiteten en CD kan holde.

Bruksanvisning

1 Start CD brenner programvare som er installert på datamaskinen.

2 Velg alternativet "Data" CD fra listen over tilgjengelige CD-typer. Dette gjør at andre datamaskiner muligheten til å åpne og spille av AVI-fil.

3 Finn AVI fil på datamaskinen og klikk-og-dra den inn i hovedvinduet i programvaren. Fordi det er ulike variabler på dimensjonering av AVI-filer, er det ikke satt varighet som kan passe på en CD. Hvis AVI fil har en høyere definisjon varigheten lengden kommer til å være mindre enn en AVI med mindre definisjonen. Også AVI-filer uten lyd er mindre i størrelse enn AVI-filer med fil. Det er best å sjekke de faktiske filstørrelsen for å fastslå om det kommer til å passe på 700 megabyte CD. Gjør dette ved å høyreklikke på filen og velge "Properties" i PC-maskiner, eller "Control" klikke på filen og velg "Get Info".

4 Klikk "Burn". CD begynner nå å brenne. Fordi filen er trolig ganske stort det kommer til å ta flere minutter før CD brenningen er fullført.

5 Løs ut CD når brenningen er fullført og du kan bruke den på alle andre datamaskiner.

Hint

  • Når du spiller inn CD på en annen datamaskin er det best å kopiere innholdet fra CD til harddisk på den andre maskinen. Gjør dette ved å åpne CD opp i "Min datamaskin" i Windows, eller dobbeltklikk på CD-ikonet på skrivebordet i Mac OS, klikk-og-dra deretter filen på harddisken. På grunn av stor fil på CD-spilleren til datamaskinen kommer til å kjøre inn i hastighet problemer med disken og filmen kommer til å vises hakkete. Kopiere den over til skrivebordet løser dette.
  • Du kan ikke spille av video-CDer på en CD-spiller. Dette er ikke bare fordi det er ingen video skjermen på CD-spilleren, men fordi CD-spillere er ikke i stand til å spille av videoer. Dette er grunnen til at hvis du velger å brenne en AVI fil på en CD det bare kan spilles over andre datamaskiner.