Hvordan brenne avi-filer til en kompatibel DVD

Hvordan brenne avi-filer til en kompatibel DVD


Brenn AVI-filer, også kjent som Audio Video Interleaved filer til kompatible DVD-er for bruk på andre datamaskiner, DVD-spillere og spillkonsoller. DVD-R og DVD-RW-plater er to populære, kompatible DVD-typer ofte brukes til dette formålet. En DVD-RW-plate er slett og overskrivbare, mens en DVD-R er det ikke. De fleste tomme DVDer inneholde opptil 4 gigabyte med data minne eller opptil to timer med avspilling minne, så sørg for at AVI-fil passer under disse kravene til størrelse før du forsøker å brenne filen på DVD.

Bruksanvisning

1 Åpne DVD brenner programvare og velg om du vil brenne en data-DVD eller en film DVD. En data-DVD er bare brukbare i spillkonsoller og andre datamaskiner, mens en film DVD åpner for visning på en DVD-spiller.

2 Dra og slipp AVI fil til programvarens brenne køen. Alternativt kan du bruke "Åpne fil" eller "Bla gjennom" for å finne filen på datamaskinen.

3 Sett den tomme DVD-R eller DVD-RW i diskstasjonen på datamaskinen. Vent til programvaren til å gjenkjenne platen.

4 Trykk på "brenne" kommandoen i programvaren. Avhengig av størrelsen og lengden på filen, kan det ta opptil to timer for brenneprosessen å fullføre i filmmodus, og opp til en halv time i datamodus.

Hint

  • Noen CD brenner programvare leveres med data DVD brenning evne også. Du kan også bruke en DVD redigering programvare for å brenne AVI fil i filmformatet hvis du ikke har DVD-brenner programvare.