Hvordan brenne AVI og SRT til en DVD

Hvordan brenne AVI og SRT til en DVD


SRT-filer er undertittel filer produsert av SubRip Windows-programvare. Disse SRT-filer er skreddersydd for spesifikke AVI (Audio Video Interleave) filmer. SRT-filer blir automatisk lastet av media programvare, for eksempel Windows Media Player, da den medfølgende AVI filmen er åpnet. Burning AVI og SRT-filer sammen gjør at tekstingen skal holdes med filmen og sett på noen Divx-sertifisert maskinvareplattform. Burning filer som disse til en DVD gjøres ved hjelp av grunnleggende Windows-verktøy.

Bruksanvisning

1 Sett inn en tom DVD-plate i datamaskinens DVD-stasjon.

2 Velg "Brenn filer på plate ved hjelp av Windows Explorer" fra "Autokjør" i dialogboksen som åpnes når DVD-stasjonen er stengt.

3 Skriv inn en tittel for platen i "Disc tittelen:" boksen.

4 Velg det alternativet som passer best hvordan du vil bruke platen; plukke enten "Som en USB flash-stasjon" eller "Med en CD / DVD-spiller." Velg "Med en CD / DVD-spiller" for å brenne filene i "Mastered" format, som tillater bruk av platen i DVD-spillere ikke er festet til en datamaskin.

5 Naviger til plasseringen av AVI og SRT-filer i Windows Utforsker-vinduet som åpnes. Det enkleste er å brenne dem sammen hvis de blir lagret i samme mappe.

6 Hold venstre museknapp og dra den over begge filer eller trykk og hold nede "Control" -tasten mens du venstreklikke hver fil navn for å markere de to filene sammen.

7 Høyreklikk én av filene og velg "Send til ..."

8 Velg DVD-stasjon fra undermenyen som vises. Dette legger filene til DVD.

9 Klikk på "Brenn til plate" i menylinjen øverst på DVD-vinduet.

10 Kontroller at platetittelen er riktig, og riktig opptakshastighet er valgt.

11 Klikk "Next" på bunnen av "Burn til plate" i dialogboksen. Dette begynner platen brenneprosessen og kopierer både AVI og SRT-filer til DVD. Dette kan ta flere minutter til en time, avhengig av størrelsen på videofilen og stasjonens DVD skrivehastighet.