Hvordan brenne AVI til en DVD-spiller Format

Audio Video Interleave eller AVI, er en standard video filformat som kan leses av flere mediespillere og videoredigeringsprogrammer. AVI-filer er også akseptert i noen personlige medieenheter, som MP3-spillere, og i noen DVD-brenning programmer. Når du finner og installerer en DVD-brenner program som kan jobbe med AVI, kan du konvertere og brenne AVI-filer til DVD-spiller format for bruk på en standard DVD-spiller uten behov for konvertering. Hvis du foretrekker å bruke din vanlige DVD-brenner programvare, og programvaren godtar ikke AVI, kan du konvertere AVI til ISO før brenning.

Bruksanvisning

AVI-Burning programvare

1 Last ned og installer en DVD-brenner program som godtar AVI. Cyberlink PowerDVD, Roxio Creator, noen video til DVD Converter og brenner, og Super DVD Creator kan alle brenne AVI direkte til plate.

2 Start PowerDVD, Roxio Creator, noen video eller Super DVD på datamaskinen. For å starte, klikk på "Start" orb, velg "Alle programmer" fra menyalternativene, bla til mappen med programnavnet, klikker du på mappeikonet, og klikk deretter navnet på programmet.

3 Velg "DVD" på den første siden av DVD-brenneprogram. Dette åpner DVD-bygningen veiviseren.

4 Trykk på "Add File" eller "Legg til video" -knappen. I vinduet som kommer opp, gå til mappen på harddisken som inneholder AVI du ønsker å brenne til DVD-spiller format. Legg hver fil ved å dobbeltklikke på den, eller ved å klikke på det for å velge den, og deretter trykke på "Open" knappen.

5 Sett inn en DVD-R i datamaskinens DVD-brenner. Gå til siste skjermbilde av det brennende programmet og klikk på "Burn" -knappen for å skrive den importerte AVI til plate.

AVI til ISO

6 Last ned en AVI Converter, som ImTOO og Xilisoft AVI to DVD Converter. Hver av disse programmene konverterer AVI til ISO, slik at den kan brennes sammen med en hvilken som helst DVD-brenning søknad.

7 Åpne AVI Converter på datamaskinen. For å åpne, gå til "Start> Alle programmer," finn mappen for programmet, klikker du på mappen og klikk på programnavnet i mappen.

8 Trykk på "Load Video" eller "Add Video" -knappen. Finn mappen som inneholder filen i vinduet som kommer opp, og dobbeltklikk på AVI til å importere det.

9 Klikk på "Opprett ISO" eller "Konverter ISO." Den importerte AVI omdannes til en ISO-fil og lagres i mappen som er oppført i "Destination" eller "Output" boksen.

10 Sett inn en DVD i DVD-stasjonen og starte din vanlige DVD-brenneprogram. Følg instruksjonene i programmet for å brenne ISO-filen til DVD.