Hvordan brenne en bildefil med Roxio

En plate bildefil er en fil som inneholder alle filene fra en plate. Hvis du brenner filen til en CD eller DVD med Roxio standard datamodus, du vil rett og slett ta sikkerhetskopi av bildefilen. Men du kan også brenne alle filene bildefilen inneholder på en plate slik at du kan bruke dem rett ut av platen.

Bruksanvisning

1 Kontroller at platen bildet filtypen du trenger å brenne er støttet av Roxio. Roxio vil brenne iso, GI, .udi, CUE og .c2d bildefiler. .iso Filtypen er den vanligste typen plate bildefil.

2 Sett inn en tom CD eller DVD i CD- eller DVD-brenner og åpne Roxio.

3 Klikk på "Programmer" fra menyen og deretter "Skaperen Classic." Creator classic vil åpne et nytt vindu. Bytt til dette vinduet for å brenne bildefilen.

4 Gå til "Fil" -menyen og velg "Burn Fra Disc Image File". Naviger til bildefilen på harddisken din og klikk på filen for å markere det. Hvis bildefilen ikke vises, er det fordi filtypen ikke støttes av Roxio. Når filen er markert, klikker du på "OK" -knappen.

5 Sørg for at bildefilen passer på CD eller DVD. Baren på bunnen av skjermen vil vise deg hvor mye diskplass innholdet i bildefilen vil ta opp. Hvis linjen blir rød, er filen for stor. Hvis filen er for stor for en CD, kan du brenne det med en DVD i stedet hvis du har en DVD-brenner.

6 Trykk på "Burn" for å brenne bildefilen. Roxio vil ut platen når den er ferdig brenning.