Hvordan brenne en DVD fra en Canon HG20

Hvordan brenne en DVD fra en Canon HG20


Canon HG20 er et høyoppløselige digitale videokamera som har en intern harddisk, USB-tilkobling, mikrofon, AVCHD-opptak evner og en 12x digital linse. Når du overføre video til datamaskinen, kan du brenne digital video tatt fra HG20 til en DVD med Windows DVD Maker programvare. Windows DVD Maker vil automatisk konvertere opptaket til et format som er kompatibelt med standard DVD-spillere før du skriver ut filene til platen.

Bruksanvisning

1 Koble USB-kabelen som fulgte med HG20 til mini-USB-porten bak flip-out LCD-skjerm.

2 Sett den andre enden av kabelen inn i datamaskinens USB-port. Slå på Canon og vente på det å bli oppdaget av datamaskinen. En mappe knyttet til HG20 harddisk vises på skrivebordet. Dra videoen fra HG20 mappe til en mappe på harddisken.

3 Sett blank DVD i datamaskinens CD-stasjonen og klikk på "Brenn en DVD-plate ved hjelp av Windows DVD Maker" alternativet.

4 Klikk på "Velg Bilder og video" og klikk på "Add Items" -knappen. Velg videofiler fra HG20 i utvalget dialog filen som vises, og klikk "Legg til".

5 Klikk på "Burn" knappen når filene er kopiert til Windows DVD Maker grensesnittet. Brenneren vil skrive filene til DVD og varsler deg når det brenner er fullført.