Hvordan brenne en etikett på en LightScribe Disc

Hvordan brenne en etikett på en LightScribe Disc


Hvis du har en LightScribe-aktivert datamaskin, kan du lage fantastiske etiketter for brente CDer eller DVDer som er etset rett inn platen. Spesielle LightScribe plater har et tynt fargebelegg som, når de treffes av lasers, bevirker en kjemisk forandring i fargestoffbelegg. Bruk av LightScribe-systemet vil ta brent media til en ny profesjonelt utseende nivå.

Bruksanvisning

1 Åpne Start-menyen og klikk på "Alle programmer" eller "Programmer". Finn den medfølgende LightScribe-programvare under "LightScribe Direct Disc Labeling." For enkelhets skyld, velg "LightScribe Simple Labeler."

2 Sett inn en spesiell LightScribe disk i den fysiske stasjonen eller brett som du blir bedt om. Pass på at det er med etikettsiden ned. Klikk "Next".

3 Fyll ut tekst for toppen og bunnen av platen. Du kan velge skriften du ønsker å bruke for etiketten, samt velge dekorative elementer for å legge til detaljer til platen. Når du er fornøyd med designen, velger du riktig LightScribe-stasjonen på datamaskinen. Klikk "Next".

4 Se over den tilpassede etikett. Hvis du ikke er fornøyd, klikk på "Back" og gjøre endringer. Hvis du er fornøyd med resultatet, klikk på "Burn etikett." Ikke bruk andre programmer mens platen blir gjort. Det vil løse ut når prosessen er fullført.

Hint

  • Det er mange LightScribe-kompatible programmer tilgjengelig, for eksempel Roxio Easy Media Creator eller Nero Cover Designer, som tilbyr ubegrenset kreative muligheter. Men den grunnleggende omrisset av å brenne en etikett forblir den samme.
  • LightScribe vil kun fungere hvis du har alle tre elementer: en LightScribe-aktivert stasjon, LightScribe-programvare og en LightScribe tom CD eller DVD. Det vil ikke fungere på en vanlig disk stasjon eller en vanlig CD.