Hvordan brenne en Powerpoint-presentasjon til DVD i Windows 7

Hvordan brenne en Powerpoint-presentasjon til DVD i Windows 7


PowerPoint kan du lage en rekke profesjonelle presentasjoner, inkludert lysbildeshow. Mange foretrekker å dele disse presentasjonene med andre ved å brenne dem på DVD. Tredjepartsløsninger finnes som lar deg konvertere presentasjonen til DVD, men du kan utføre denne oppgaven uten å måtte laste ned og installere ekstra programvare. Først må du konvertere PowerPoint-presentasjonen til en lysbildefremvisning video. Deretter kan du brenne videoen til DVD ved hjelp av Windows DVD Maker programvaren som følger gratis med Windows 7.

Bruksanvisning

Lag en lysbildefremvisning Video

1 Åpne presentasjonen du vil brenne til DVD i PowerPoint 2010.

2 Klikk på "File" -fanen og deretter "Del" og "Lag en video."

3 Velg "Internet & DVD" fra rullegardinmenyen videokvalitet. Standardinnstillingen, "Computer & HD skjermer," tilbyr den høyeste oppløsningen. Innstillingen "Internet & DVD" tilbyr en middels kvalitet oppløsning ideell for deling på Internett og lage DVDer. Den "Multimedia" alternativet gir den laveste innstillingen for oppløsning.

4 Velg om du vil bruke presentasjons eksisterende timings og fortellerstemme i videoen, og klikk deretter på "Opprett Video". Hvis du velger å ikke bruke de eksisterende tidsberegning, kan du manuelt justere timingen mellom lysbilder.

5 Navn på video og lagre den til ønsket lagringssted. Tiden videoen etableringen prosessen tar, avhenger av størrelsen på lysbildefremvisningen og den generelle hastigheten på datamaskinen.

Brenne Video

6 Klikk "Start", "Alle programmer" og "Windows DVD Maker."

7 Klikk på "Add Items" -knappen øverst til høyre på skjermen. Hvis dette er første gang du åpner programmet, må du kanskje klikke på knappen nederst til høyre på skjermen for å fortsette til hovedskjermen.

8 Bla til og velg lysbildefremvisning video, deretter "Legg til" for å gå tilbake til hovedskjermen.

9 Skriv inn et navn på DVD i "DVD Title" feltet på den nedre delen av sentrum av skjermen. Som standard vises gjeldende dato i dette feltet.

10 Sett inn tom DVD i DVD-ROM-brenner stasjonen, og klikk deretter på "Next".

11 Klikk "Burn" for å brenne videoen. Hvis du ønsker å forhåndsvise video først, klikk på "Preview" før brenning.