Hvordan brenne en VCD til DVD

VCD eller video CDer er videofiler som er i stand til å bli lagret og brent på en CD. Selv om kvaliteten er ikke så god som AVI eller DVD-format, de er et bra forum fordi deres filstørrelsen er relativt liten. En måte å spare dine DVD-plater og penger ved å brenne flere VCD-filmer på en enkelt DVD-plate. VCD som er brent på en DVD er kompatible i alle DVD-spillere, og vil ikke ha noen problem å bli spilt.

Bruksanvisning

1 Gå til Downloadatoz nettsted (se Ressurser). Klikk på den blå knappen som sier "Last ned" for å laste ned Super VCD til DVD Converter.

2 Klikk "Kjør" og godtar betingelsene i avtalen. Klikk på "Finish" ved gjennomføring av nedlastingen for å starte programmet.

3 Klikk på ikonet med en plate og en kamp som heter "Disc Burner" på hovedmenyen. Klikk "VOB fil" på bunnen av programmet og bla for VCD filen du vil brenne på en DVD. Klikk "Open".

4 Klikk "Next" og velg innstillingene du ønsker brenneprosessen, for eksempel skrivehastighet, og hvilke brenner stasjonen du vil bruke. Sett inn en tom DVD-R-plate i stasjonen når du er klar til å brenne.

5 Klikk på den store knappen som sier "Burn" for å starte prosessen. Fjern den nylig brente platen fra stasjonen når brenningen er fullført.

Hint

  • Kjøpe programmet for å få full tilgang til alle funksjonene.