Hvordan brenne et bilde til CD ved hjelp av Nero Express

Nero Express er en optisk plate authoring program laget av Nero AG og en del av programvare kalt Nero Suite. En bildefil eller ISO er en arkivfil for en optisk disk, for eksempel en CD. Brenne et bilde til en CD er bare en måte å lagre filer eller støtte dem opp, i et komprimert format. ISO-bilder ikke støtter multi-track, må de spille på en datamaskin. Nero Express, designet for å være brukervennlig, gjør det enkelt for alle å brenne en CD image så lenge du har programvaren, vet plasseringen av ISO-filen og har en CD-brenner.

Bruksanvisning

1 Begynn Nero Express fra startmenyen på skrivebordet på datamaskinen.

2 Åpne en fil nettleser i det nye vinduet. Gjør dette ved å klikke på "Disc Image eller Lagret Project" notering på Nero menyen. Det er det siste elementet vises på menyen. En åpen dialog vindu skal vises.

3 Velg ISO image som deg at du vil brenne, og klikk "Åpne" -knappen nederst i dialogboksen.

4 Bestem om du ønsker å aktivere alternativet for å verifisere data på platen etter brenning. Dette alternativet vil sjekke filen på CD for å sørge for at det brant på riktig måte. Det vil legge til noen tid til prosessen. Hvis du velger å bekrefte, klikker du markøren på boksen for å aktivere alternativet.

5 Se på Nero Express skjermen. Filnavnet av ISO-bildet du vil brenne vises i den øverste boksen, merket "Image File:" Den neste boksen leser "Destination Drive." Stasjonsbokstaven for brenning enheten skulle vises her. Hvis ikke, klikker du på alternativene og merke den aktuelle stasjonen. I den andre delen av skjermen er "Writing Speed:" ved siden av en drop-down boks. Den bør leses "Maximum". Under dette er en listeboks for "Antall eksemplarer", sett denne til riktig antall CD-er som du brenner.

6 Sett en ren, brennbar CD i CD-brenneren.

7 Klikk på "Neste" -knappen nederst på skjermen.

8 La prosessen kjøre til fullstendig og fjerne CD.