Hvordan brenne filmer til en CD uten en DVD-brenner

Hvordan brenne filmer til en CD uten en DVD-brenner


Bare fordi du ikke har en DVD-brenner betyr ikke at du ikke kan se en film på en DVD-spiller. Skriv inn VCD, en platetype som gjør at du kan se filmen på DVD-spilleren fra bare en CD. Selv om det ikke holder på langt nær så mye video som en DVD, holder det nok til å nyte en film av ditt valg.

Bruksanvisning

1 Last ned, installere og åpne Format Factory. Klikk på "Output Folder" -ikonet øverst på skjermen. Her vil du velge hvor du vil lagre filen når den er ferdig å konvertere. Når du har valgt, klikk på "MPG" på venstre verktøylinjen under kategorien "Video". Deretter klikker du på "Output Setting" og velg "VCD NTSC" eller "PAL", avhengig av kodesystem DVD-spilleren bruker. Når du har valgt, klikk på "OK" og legge filen. Klikk "Start" på hovedskjermen, og vente på videofilen for å fullføre konvertering.

2 Åpne brenner programvare du velger (Roxio og Nero er to eksempler), og velg alternativet for å brenne en VCD. (Selv om ikke alle brennende programmer er de samme, de fleste programmer kommer med en veiviser som hjelper deg å brenne en VCD. Bruk denne veiviseren til å hjelpe deg hvis du ikke vet hva du gjør). Laste filen du har konvertert tidligere inn i brennende program, og sett CD. Velg brenne alternativet og begynne å brenne VCD. Brenn CD på laveste innstillinger mulige (1x / 1x) for å sikre at videoen vil brenne ordentlig og redusere sjansene for VCD hoppe.

3 Laste VCD i DVD-spilleren når brenneprosessen er fullført. Sørg for at filmen spiller på riktig måte ved å se det i noen minutter.

Hint

  • Ikke vær redd for å bruke en ekstra sum penger på en pakke med CD-R. Mens kjøpe den billigste sett CD-R-plater kan virke som en god deal, du kan faktisk bare være å kjøpe dårlig produsert CD-R. Når du brenner data på en CD, og ​​spesielt når du brenner VCD, bruker den høyeste kvalitet CD-R-plater du kan finne.