Hvordan brenne iTunes på en CD for å arbeide i en bil

Hvordan brenne iTunes på en CD for å arbeide i en bil


Burning musikk fra iTunes på en CD betyr at du deretter kan spille favorittsangene dine hvor som helst som har en CD-spiller, inkludert bilen. iTunes gjør det enkelt for deg som bruker, for å utføre denne oppgaven. Alt du trenger å gjøre for å brenne iTunes-sanger på en CD er å lage en spilleliste, og bare brenne spillelisten til en tom CD-R. Etter dette kan du ta den brente CD-R og spille den i bilen.

Bruksanvisning

1 Åpne iTunes ved å klikke på ikonet på oppgavelinjen.

2 Velg "File" øverst i iTunes-skjermen. Velg "Ny spilleliste" fra drop-down menyen.

3 Lag og skriv inn et navn for den nye spillelisten.

4 Klikk på "Music" i venstre kolonne på iTunes-skjermen, under "Library" spissen. Klikk og dra noen låter eller album i biblioteket som du vil ha på din CD i spillelisten du har opprettet.

5 Sett inn en tom CD-R i datamaskinens CD-stasjonen. Klikk på spillelisten i iTunes og velg "Burn" -kategorien i bunnen av skjermen.

6 Løs ut CD når den er ferdig brenning. Sett den inn i bilen CD-spilleren og trykk "Play".

Hint

  • For å ta opp den høyeste kvalitet CD mulig å gå til "Import Settings" og velg den høyeste kvaliteten på opptak alternativ fra nedtrekkslisten.
  • Fordi du ikke vil være i stand til å passe hele iTunes-biblioteket på en CD vil det være nødvendig å gjøre en rekke spillelister og brenne dem til en rekke tomme CD-R-plater.
  • Når du kopierer alle medier, alltid være klar over lover og regler om opphavsrett.