Hvordan brenne iTunes videoer til DVD

Som mange brukere av iTunes-programvaren, kan du bare bruke den til å organisere mediefiler og tidvis synkronisere iOS-enheter, for eksempel en iPod, iPad eller iPhone, med filene på datamaskinen din. Imidlertid inneholder ITunes også en robust brenning verktøyet som du kan brenne plater fra mediefiler som er lagret i iTunes-biblioteket. Denne funksjonen er ikke begrenset til audio-plater og kan brukes til å brenne en DVD som består av videofiler.

Bruksanvisning

1 Sett inn en blank DVD i CD-RW eller DVD-RW-stasjonen på datamaskinen. Klikk på den røde "X" i øvre høyre hjørne av "Autokjør" pop-up vindu for å lukke det.

2 Start iTunes.

3 Klikk på "File" øverst i vinduet. Klikk deretter på "Ny spilleliste."

4 Skriv inn et navn på spillelisten. Trykk deretter "Enter" på tastaturet.

5 Klikk på "Filmer" eller "TV-programmer" under "Library" på venstre side av vinduet.

6 Klikk på videoen du vil brenne på en DVD, og ​​dra den til spillelisten du nettopp opprettet på venstre side av vinduet. Du kan velge mer enn én video om gangen ved å holde nede "Ctrl", eller i en Mac, "Control" knappen mens du klikker hver video med musen.

7 Klikk spillelisten fra kolonnen til venstre i vinduet for å vise innholdet i midten av vinduet.

8 Klikk på "File" øverst i vinduet. Klikk deretter på "Brenn spilleliste på plate."

9 Klikk på "Data-CD eller DVD". Deretter klikker du på "Burn" knappen.

Hint

  • En tom DVD kan inneholde ca 4,7 GB med data. Spillelister med flere filmer kan kreve mer enn én plate for å imøtekomme størrelsen på alle filene.