Hvordan brenne nedlastede videoer til DVD

Hvordan brenne nedlastede videoer til DVD


Hvis du har et antall videofiler lastet ned og lagret på datamaskinen, kan det hende du ønsker å ta dem på DVD for å spille på din TV og DVD-spiller. Noen videofiler, men er ikke i et format som kan brennes på en DVD. Hvis dette er tilfelle, må du konvertere nedlastede videoer til et nytt kompatibelt format før du kan brenne dem på platene.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer en video konvertering program på datamaskinen som kan konvertere videoer til en DVD-format (se referanse og ressurs seksjoner for linker til tre omformere).

2 Åpne konverteringsprogram, gå til sin "upload" eller "input" og velg videofilen du vil konvertere, laste det inn i programmet.

3 Sett programmets parametre for å konvertere filen til en DVD-format. Avhengig av programmet, kan dette være en rullegardinliste eller en verktøylinje med ikoner for enkelt valg.

4 Velg en utgang for den konverterte filen, som er plasseringen på datamaskinen der videofilen skal lagres. Dette kan være datamaskinens skrivebord eller en valgt fil mappe.

5 Klikk på programmet er "Konverter" -knappen for å konvertere og lagre filmen på en DVD-kompatibelt format.

6 Legg i en tom DVD i datamaskinens CD-stasjonen. Kontroller at platen er i et format som er kompatibelt med stasjonen.

7 Brenn den konverterte videofilen til DVD. Konverteringen programmet kan gi deg en mulighet til å brenne platen i en dialogboks som vises etter konvertering av filen. Hvis ikke, kan du bruke datamaskinens egen DVD innspillingen programvare (programmene i referanse og ressurs avsnittene vil også brenne DVD-er).

Hint

  • Noen konverteringsprogrammer har også alternativer for å opprette kapitler og menyer for videoene dine.