Hvordan brenne og skrive ISO bildefiler til en DVD-RW-plate

Hvordan brenne og skrive ISO bildefiler til en DVD-RW-plate


ISO-filer er platen bilder på en CD eller DVD, med hele filstrukturen sammen til én fil. ISO-filen kan distribueres elektronisk, åpnet med arkivering programmer som WinRAR eller 7-Zip, eller skrevet til en fysisk plate, noe som resulterer i en nøyaktig kopi av originalen. Versjoner av Microsoft Windows før Windows 7 kreves at du kan bruke et tredjepartsprogram for å brenne en ISO-fil, men du kan brenne en ISO-fil til en DVD-RW-plate i operativsystemet i Windows 7.

Bruksanvisning

1 Åpne CD / DVD-ROM-stasjonen. Sett inn en tom DVD-RW. Lukk stasjonen.

2 Åpne et Windows Utforsker, og naviger til plasseringen av ISO-filen. Dobbeltklikk på ISO-filen, eller høyreklikk på filen og velg "Burn Disc Image".

3 Velg CD / DVD-ROM-stasjonen fra rullegardin Disc Burner menyen. Klikk "Bekreft platen etter brenning" for å sikre at platen brennes. Klikk "Burn". Når ISO-filen er skrevet og bekreftet, om ønskelig, mater ut platen automatisk fra stasjonen.

Hint

  • Du kan brenne en CD ISO-fil til en tom DVD-plate. Du kan også brenne en DVD data ISO-filen til en CD hvis det ikke er større enn 700 MB størrelse med en standard CD.