Hvordan brenne VIDEO_TS filer til DVD

Hvordan brenne VIDEO_TS filer til DVD


Video TS_files er videoformatet for DVDer. De inkluderer video, lyd, menyer, undermenyer og bilder. De er vanligvis plassert i en mappe katalogen. Fordi dette ikke er i et felles format, for eksempel MPEG eller AVI, ikke alle brennende programmer er i stand til å kopiere disse filene. Men det er fortsatt mulig å brenne disse filene. Det krever litt tid og er ikke vanskelig i det hele tatt. Dette er viktig for alle som ønsker å brenne henne VIDEO_TS filer til en DVD.

Bruksanvisning

Hvordan brenne VIDEO_TS filer til DVD

1 Gå til DVD i Santa (se Ressurser) og laste ned gratis demo program. Dette er en video konvertering og brenning program som støtter mange filformater.

2 Installer det på datamaskinen og åpne den. Klikk "Disk image eller DVD video mappe til DVD" på hovedmenyen.

3 Velg VIDEO_TS filene du vil brenne, og klikk "Åpne". Velg hvor mange kopier du vil lage og sette brennehastigheten. Sett inn en tom DVD-R

4 Klikk på "Test Burn" hvis du vil lage en testkopi i tilfelle eventuelle feil skulle oppstå. Klikk "Burn" hvis du er klar til å gjøre en faktisk kopi.

5 Klikk "OK" når brenningen er fullført. Merk din DVD og se den på datamaskinen eller DVD-spiller.

Hint

  • Den gratis versjonen av programmet har DVD i Santa logoen nederst på den brente filmen skjerm. Kjøpe fullversjonen for å deaktivere denne funksjonen.