Hvordan brenne Web Video til DVD

Hvordan brenne Web Video til DVD


Nettet er full av interessante videoer, fra ren underholdning til utdanningsprogrammer. Noen ganger ser dem på nettet er ikke den mest hensiktsmessige midler for din situasjon, men. I disse tilfellene er det nyttig å vite hvordan du brenner Web videoer til en DVD, slik at du kan nyte dine favorittvideoer hvor og når du vil.

Bruksanvisning

1 Last ned Web videoer du vil brenne på en DVD. Du kan vanligvis gjøre dette ved å høyreklikke på videoen og velge "Lagre filen som" fra pop-up menyen. For Flash-animasjoner, enten kopiere filen fra den midlertidige Internett-filer hvis du bruker Internet Explorer; eller åpne "Page Info" vinduet i Firefox, velge SWF Flash-fil fra listen over filer og klikke "Lagre som."

2 Åpne din DVD programvare for videoredigering. Klikk "Fil" og deretter "Open" (eller bare klikk på "Legg videofiler" knappen hvis det er en i programmet) og velg Web-videoer du har lastet ned for å importere dem inn i videoredigering session. Redigere videoer hvis du må, og klikk deretter på "Export" -knappen, eller velg "Lagre som" fra "Fil" -menyen. Lagre videoene i DVD Video format.

3 Lukk programvare for videoredigering. Sett inn tom DVD-R i DVD-brenneren. Åpne din DVD brenner programvare og opprette en ny DVD Video økt. Dra DVD videofiler du nettopp opprettet i "VIDEO_TS" mappen på video økten. Klikk på "Burn" knappen. Navn på DVD ved å skrive en tittel i "label" boksen. Klikk "OK" for å brenne Web-videoer til DVD.

Hint

  • Hvis du har en rekke Web-videoer for å brenne til DVD, vurdere å legge dem til samme platen og setter inn en DVD-meny som lar deg velge hvilken video du vil se på. Menyen kan tilpasses din personlige smak og innholdet i videoene dine. Du kan også stille inn til å tillate videoer for å bli sett etter hverandre i stedet for å hoppe tilbake til menyen etter hvert video ender.
  • Videofiler som finnes på Internett er underlagt opphavsrett, det samme som alle andre stykke media eller underholdning. Brenne en Web video til DVD uten tillatelse kan utgjøre brudd på opphavsretten i ditt bosted. For å unngå juridiske problemer, alltid få tillatelse til å brenne videoer til DVD, eller bruke videoer som har blitt sluppet ut i det offentlige rom.