Hvordan Bridge en Motorola SBG6580

Motorola SBG6580 er et kabelmodem med innebygd trådløs ruter. Hvis du foretrekker å bruke en egen router, kan du slå av trådløse antennen og sette SBG6580 i bridge-modus ved å deaktivere nettverksadressen og portoversetting. Deaktivering NAPT hindrer SBG6580 fra deler ut IP-adresser til tilkoblede enheter. Som de fleste rutere har SBG6580 en HTML-oppsett skjermbilde der du kan endre innstillingene via nettleseren på en datamaskin.

Bruksanvisning

1 Koble koaksialkabelen fra baksiden av modemet.

2 Koble en datamaskin til en av Ethernet-porter.

3 Åpne nettleseren; skriv "http: //192.168.0.1&quot, i adressefeltet Press." Enter ", og nettleseren vil vise en innloggingsbildet.

4 Skriv inn brukernavn og passord. Standard brukernavn er "admin" og standard passord er "motorola".

5 Velg "Basic" -fanen, og sett "NAPT mode" til "Deaktivert." Klikk på "Apply".

6 Sett "DHCP" drop-down menyen til "Nei"

7 Klikk på "Wireless" -kategorien, og velg "Primary Network" på venstre menylinjen. Still "Primary Network" drop-down menyen til "Deaktivert."

8 Klikk på "Avansert" fanen, og velg "Alternativer".

9 Sjekk "Aktiver" boksen ved siden av "Rg gjennomgang." Angi MAC-adressen til ruteren i boksen ved siden av "Legg til Mac Address" -knappen; klikk deretter på knappen.

10 Klikk på "Apply" og start modemet.

Hint

  • Hvis du har endret brukernavn eller passord, og husker ikke hva de er, kan du tilbakestille modemet til standardinnstillingene ved å trykke på Reset-knappen på baksiden i ca 30 sekunder.