Hvordan Brighten en laptop skjermen

Hvordan Brighten en laptop skjermen


Laptop-skjermer har en tendens til å se mattere enn stasjonære skjermer. Noen ganger er dette på grunn av en "Matte" overflate som gir den en kino skjermen ser. Men hvis du har en blank LCD som ser kjedelig, må du kanskje justere noen innstillinger for å rette opp dette. Uansett hva årsaken er, gjør en mørk laptop skjermen ser ekstremt vanskelig.

Bruksanvisning

Steps

1 Finn-tasten på tastaturet Fn (funksjon). Det kan være på venstre side med mørk blå bokstaver.

2 Finn de to "Lysstyrke" tastene nær toppen av tastaturet. Disse vil være i "F" tastene, muligens hvis F6 og F7. De bør ha litt sol bilder eller noe lignende for å indikere lysstyrke.

3 Hold nede Fn-tasten mens du trykker F7, eller hvilken som helst "F" -tasten den bærbare datamaskinen bruker for å øke lysstyrken.

4 Trykk F7 gjentatte ganger til du kommer til ønsket lysstyrke. Fn må holdes nede mens du fortsetter å tappe.

Hint

  • Hvis Fn i nøkkelen ikke fungerer eller ikke er sterke nok, kan du være i stand til å øke lysstyrken gjennom skjermdriveren. Det er vanligvis funnet i nederste høyre hjørne av oppgavelinjen og kan nås enten ved å dobbeltklikke eller høyreklikke.
  • Prosedyren for å øke lysstyrken varierer avhengig av merke av skjermkortet. Sjekk med produsenten av skjermkortet, mest sannsynlig Nvidia eller ATI, for detaljer om tilgang til drivervalg.