Hvordan Bring Sikker AdSense trafikk fra Craigslist

Det er ingen overraskelse at Craigslist er en av de mest populære auksjonen nettsteder tilgjengelig på Internett. Med over 60 millioner unike besøkende rapportert i September 2011 det kan fungere som en effektiv kilde til trafikk direkte rettet mot dine produkter og tjenester. Ved å kombinere Criagslist trafikk med AdSense kan du potensielt tiltrekke seg et nærmest ubegrenset antall interesserte brukere til ad-aktivert nettsted.

Bruksanvisning

1 Velg en Craigslist kategori hovedsak relatert til nettstedets hovedtema. For eksempel, for å tiltrekke besøkende til nettstedet ditt penger for å lage tutorials velge Small Biz annonser kobling i hoved-delen.

2 Gi en engasjerende tittel som gnister nysgjerrighet som "alt du vet om å tjene penger er galt." I hovedsak analysere eksisterende annonser og avviker fra den stilen konkurrentene bruker.

3 Gi interesserte brukere med en generell oversikt over hva som tilbys på nettstedet, mens ikke gi bort viktig informasjon. I stedet fokuserer på publikums behov; erkjenne de potensielle feil mange har opplevd og forklare hvorfor de bør fokusere på hva du har å tilby på ditt nettsted.

4 Avstå fra å gi en direkte måte for brukere å kontakte deg, hvis mulig, som Craigslist krever en aktiv konto avhengig av den valgte kategorien. Hvis det er tilgjengelig, klikker du på "Skjul" -knappen under hoved "Svar til" -delen under oppslaget prosessen.

5 Gi din AdSense-aktivert nettsted for brukere å lese mer informasjon og kontakte deg om nødvendig.

6 Kvitter eller nevne Craigslist annonse på nettstedet ditt. Dette hjelper understreke at du er en ekte Craigslist annonsøren er ikke bare å gi eksterne linker som noen brukere kan vurdere spam. Dessuten, siden du hadde i utgangspunktet valgt en kategori relatert til din nisje bare brukere som er genuint interessert i innholdet til slutt vil få tilgang til nettstedet.

7 Gi informasjonen opprinnelig foreslått i Criagslist annonsen. Ideelt plassere informasjonen der AdSense-annonser er godt synlig for leserne. På grunn av lesernes legitim interesse om emnet de er generelt mer tilbøyelig til å nærme relaterte annonser.

8 Gi noen form for kontaktinformasjon for å hjelpe validere din nettside legitimitet; imidlertid plassere slike detaljer på en egen side eller mot slutten av nettstedets innhold og reklame.