Hvordan bruke 12 Point Fonts

I tekst sammensetning, begrepet "point" indikerer størrelsen på en font. De fleste vanlige tekstbehandlings og e-postprogrammer har alternativer for deg å endre størrelsen og stilen til en skrift. Hvis gjeldende skriftstørrelse i en e-post eller et dokument er for liten eller for stor, justere størrelsen ved hjelp av de tilgjengelige øverst i vinduet alternativer.

Bruksanvisning

Microsoft Word 2010

1 Start Microsoft Word 2010. Programmet starter med et nytt tomt dokument automatisk. For å endre teksten i et eksisterende dokument, klikker du på "File" fanen, klikk på "Open" og dobbeltklikk på dokumentet du ønsker å endre.

2 Klikk og dra med musepekeren for å merke teksten du ønsker å endre til 12-punkts størrelse.

3 Klikk på "Home" -fanen øverst i vinduet.

4 Klikk på rullegardinmenyen ved siden av skriftnavn og klikk "12" for å endre den valgte teksten til 12-punkts størrelse da.

Windows Live Mail 2011

5 Start Windows Live Mail 2011. Klikk på den blå knappen i øvre venstre hjørne av vinduet og klikk "Ny" for å begynne å skrive en ny melding.

6 Skriv inn meldingen som normalt og deretter klikke og dra med musepekeren for å merke teksten du vil endre til en 12-punkts skrift.

7 Klikk på "Message" øverst i vinduet.

8 Klikk på rullegardinmenyen ved siden av skriftnavn og velg "12." Den uthevede teksten endres til 12-punkts størrelse.

Microsoft Outlook 2010

9 Start Microsoft Outlook 2010. Klikk på "Home" -fanen øverst i vinduet, og klikk deretter på "Ny e-post" for å begynne å skrive en ny melding.

10 Skriv inn innholdet i meldingen, og deretter bruke musen til å markere teksten du vil endre.

11 Klikk på "Message" øverst i vinduet.

12 Klikk på rullegardinmenyen ved siden av skriftnavn og velg "12" for å endre størrelsen på teksten.