Hvordan bruke Acer Aspire Crystle Eye Cam

Hvordan bruke Acer Aspire Crystle Eye Cam


Acer Crystal Eye webcam tilbyr laptop-brukere valget mellom å ta både stillbilder og full motion video. Åpne laptop og i sentrum av den bærbare rammen sitter et lite kamera. Når du tar stillbilder eller video, portabilitet og vekten av laptop tillater brukeren å dreie maskinen rundt for å fange opp det som er nødvendig. Acer Crystal Eye webcam verktøyet, sammen med den bærbare datamaskinen, fungerer som webkameraet eneste av forsvarlig drift.

Bruksanvisning

Ta bilder

1 Klikk "Start" og deretter "Alle programmer". Klikk på "Acer Crystal Eye Webcam" -mappen og klikk "Acer Crystal Eye Webcam" programsnarvei. Acer Crystal Eye Webcam verktøyet viser på skjermen.

2 Flytt laptop rundt til en posisjon hvor objektet er i fokus.

3 Trykk på "Camera" ikonet for å ta et bilde. Bildet miniatyr vises i bunnlinjen i vinduet. Dobbeltklikk på den for å åpne den i Windows Picture Viewer.

Opptak Videoer

4 Klikk "Start" og deretter "Alle programmer". Klikk på "Acer Crystal Eye Webcam" -mappen og klikk "Acer Crystal Eye Webcam" programsnarvei. Acer Crystal Eye webcam verktøyet viser på skjermen.

5 Flytt laptop rundt til en posisjon hvor objektet er i fokus.

6 Trykk på "Video Camera" ikonet for å starte opptak og trykk deretter på "Video Camera" ikonet for å stoppe opptaket. En video miniatyr vises i bunnlinjen i vinduet. Dobbeltklikk på den for å åpne den i Windows Media Player.