Hvordan bruke ACL til Disable Ole32db.dll

Hvordan bruke ACL til Disable Ole32db.dll


Zero-day sikkerhetshull (sikkerhetsspørsmål som produsenten av programvaren er uvitende) i Microsoft Internet Explorer nettleser kan bare delvis avhjelpes gjennom midlertidige løsninger. Endre Access Control List (ACL) innstillinger, som begrenser tilgangen til datamaskinens ressurser basert på brukerkontoen og gruppe, kan hjelpe. For å forhindre sikkerhetsproblemer, kan du endre ACL for Ole32db.dll filen for å deaktivere tilgang.

Bruksanvisning

1 Logg inn på datamaskinen ved hjelp av brukernavnet og passordet til en konto som har administratorrettigheter.

2 Naviger til Ole32db.dll filen, høyreklikker du på den og klikk "Egenskaper".

3 Klikk på "Sikkerhet" i vinduet som vises. Klikk på "Avansert" fanen. Klikk på "Eier" -kategorien. Klikk på "Edit" knappen. Klikk "Andre brukere eller grupper." Skriv inn navnet på den aktuelle kontoen brukes til å logge på datamaskinen i tekstboksen og klikk på "Kontroller navn" -knappen. Når kontoen er funnet og vises, klikker du på "OK" -knappen. Klikk på "OK" -knappen i "Windows Security" vinduet som vises.

4 Klikk på "OK" -knappen i "Avanserte sikkerhetsinnstillinger for brukere" -vinduet. Klikk på "System" konto i "Properties" vinduet og klikk på "Avslå" boksen i "Les & Execute", "Les" og "Full kontroll" rader. Gjenta for hver konto og gruppe oppført (unntatt for kontoen som nettopp har tatt eierskap av filen og administratorgruppen).

5 Klikk på "OK" -knappen.