Hvordan bruke arkivfotografier

Med den enorme teknologi for digital fotografering, en ny arena for fotografering dukket opp, lager fotografering. Stock fotografering er et yrke der en fotograf tar bilder av hva han liker og laster dem til en aksje bilde distributør eller galleri, som igjen gjør salg til kommersielle utgivere. Hvordan bruke det store antall bilder tatt av en fotograf er nøkkelen til yrket. Det finnes en rekke måter å bruke dine lager bilder i tillegg til å laste opp til en distributør.

Bruksanvisning

1 Opprett et nettgalleri og vise bildene dine på nettet. Marked og nettverk webgalleriet som du ville enhver bedrift venture. Legg kontaktinformasjon til galleriet og marked til det lokale næringslivet for langsiktige kontrakter.

2 Last opp dine bilder til flere bildebyråer distributører. Forskning fotografibyråer og velge de tre eller fire å sende inn bilder til. Stock bildebyråer vil vise og markedsføre bildene dine for deg. Velg den beste lisensiering for bildene dine, så vel som avtalt priser.

3 Last opp dine bilder til reise logger. Fotografere hele reisen. Lag et sett med reisebilder som de fleste vil finne interessant. Legg en kommentar registrering av hendelser og begivenheter av turen. Reise loggene er en stor markedsføringsverktøy. De er en fin måte å få ditt navn kjent for å ta gode bilder. Av og til vil en print magasin ringe om publisering et opplastet bilde.

4 Send inn dine beste bilder til fotografering konkurranser. Send inn en eller to som er nødvendig for å flere fotokonkurranser, både på nettet og i papirutgave. Konkurranser er en annen stor markedsføringsverktøy, samt muligheten for pengepremier.

5 Lag en personlig elektronisk fotoalbum eller blogg. Opprett en familie blogg som vil vise frem familiebilder. En blogg vil holde hele familien oppdatert med alle hendelser uansett hvor de bor. Legg navn, datoer og tekster til bildene. Legg motivene for å fortelle om hendelsene i dine slektningers liv. Husk at familien foto blogger ikke nødvendigvis få inn penger, men kan brukes som markedsføring eller nettverk verktøy.

6 Lag din egen personlige brevpapir eller markedsføringsmateriale med lager bilder. Lag din egen markedsføring saker som ikke bare forteller kunden hvem du er, men også viser noen av bildene dine.

7 Skriv ut dine beste lager bilder og vise dem i et galleri eller kunst festival. Plukk ut et utvalg av dine beste bilder for profesjonell utskrift og montering. Legge til rette for en visning på en lokal kunstgalleri eller art fair. Mange av disse kunstgallerier eller messer er satt opp for spirende kunstnere og fotografer til å bli kjent og selge sitt arbeid.

8 Lag et bilde journal e-bok og selv publisere. Produser bildene dine på CD-ROM eller PDF-portefølje fil, og bland i lyder, musikk og animasjon for et flott bilde journal av en tur som kan bli solgt på kunstmesser og festivaler eller på din neste galleriet showet.

Hint

  • Velg arenaer med forsiktighet. Enhver offentlig plass kan brukes som et utstillingsområde. Du ønsker å fremheve bildene dine i den beste og mest profesjonelle mulig måte. Når du laster opp bildene dine til Internett, forstår hva du ønsker å oppnå. Plukk ditt arenaer tilsvarende.