Hvordan bruke Asus K50 Webkameraer

Hvordan bruke Asus K50 Webkameraer


Asus K50 serie bærbare datamaskiner leveres med en integrert webkamera og webcam programvare som lar brukerne ta opp video. Asus webcam skifter automatisk på når brukeren starter gratis Lifeframe-programvaren som følger med datamaskinen. Brukere kan også bruke webkameraet til å videochatte med venner og kontakter på direktemeldings og chat-tjenester, og på sosiale nettverk og e-posttjenester som tilbyr videochatting. Bruke webkameraet på en Asus K50 bærbar datamaskin ved å starte Lifeframe programmet fra Start-menyen på datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Velg "Start" på skrivebordet oppgavelinjen; velg "Alle programmer."

2 Klikk på "Asus" eller "Asus Utility" mappen i Alle programmer-listen. Dobbeltklikk på "Lifeframe" ikonet for å åpne programmet.

3 Klikk på ikonet knappen videokamera i nederst til venstre i programvinduet Lifeframe. Webkameraet videoutgang vil nå åpnes i hovedvinduet til programmet.

4 Klikk på sirkel "Capture" -knappen med høyre-pilen som peker logoen for å fange opp og registrere produksjonen av webkamera. Klikk på sirkel "Stopp" -knappen for å stoppe innspillingen av videoen.

5 Spill videoklippet ved å klikke på miniatyrvideobildet i panelet på høyre side av programvinduet Lifeframe. Du kan også sende e-post vil lagre videofilen eller laste det opp til din blogg, hjemmeside eller favoritt nettsamfunn.

6 Start din chat eller chat program, eller åpne nettleseren og gå til din online chat eller chat-tjenesten. Klikk på "Video" eller "Video Chat" knappen eller koblingen mens du chatter med en kontakt for å starte en videochat-økt. Programmet vil automatisk oppdage Asus webcam og aktivere kameraet.

Hint

  • Juster webkameraet videoinnstillinger i Lifeframe med alternativknappene under webcam video vises i hovedvinduet til programmet. Lifeframe inkluderer kamera zoomnivå, farge, lysstyrke, kontrast, lyd volum og video oppløsning. Endre disse ved å klikke på alternativet og flytte glidebryteren opp eller ned for å endre innstillingene.