Hvordan bruke Auto i PowerPoint 2007

Automatisk korrigere arbeidet i PowerPoint med stor ny funksjon i autokorrektur. Du må gjøre en del arbeid å få det satt opp, men du kan spare deg for mye arbeid mange ganger over. Se på trinnene under for å komme i gang. En helt ny generasjon av smart tag aktivert programvare har gjort livet lettere. Les videre for å lære hvordan du bruker Auto i PowerPoint 2007.

Bruksanvisning

1 Velg "Office" -ikonet og klikk på "Alternativer for PowerPoint." Forresten, er dette ikonet den du vil bruke for å få tilgang til mange av de tilgjengelige funksjonene.

2 Velg "Proofing", som tar deg til neste vindu. Derfra velger du "Alternativer for autokorrektur" innstilling.

3 Endre innstillingene etter behov ved å legge til tekst for å hjelpe skrive inn lange linjer av ordlyden som forekommer ofte.

4 Sett opp instruksjonene i Autokorrektur alternativer slik at du kan skrive noen få bokstaver i en lang linje, og det vil automatisk foreslå at du legger tekstlinjen.

5 Plukk området som sier "Autokorrektur". Den ligger på toppen av boksen.

6 Taste bokstavene som du vil bruke for å signalisere behovet for lengre tekst i boksen som sier "Erstatt". Herfra skriv inn teksten som skal fungere som en korreksjon inn i boksen som sier "Med."

7 Klikk på "Legg til" knappen når du blir bedt om, og deretter på "OK" -knappen. Hvis du noen gang skulle trenge å slå av alternativet Autokorrektur, bare følg trinn 1 og 2. Når du kommer til "Alternativer for autokorrektur" delen, fjerner du haken i "Vis Alternativer for autokorrektur Button" område. Etter det, klikk "OK".

Hint

  • Bare for å være sikker på at det fungerer, teste Auto alternativet når du legger til en ny.
  • Prøv opplæringen ved PPT FAQ for å kunne bruke kommandoer av eldre versjoner av PowerPoint i 2007-versjonen.