Hvordan bruke Autofyll i Word

Microsoft Word har et par funksjoner som støtter autofyll tekst. Hvis du gjenbruke tekst, for eksempel adresse, kan du bruke Autotekst til å automatisk sette det inn i et dokument når du trenger det. Fra et navn til en standardtekst biografi, dine Autotekst-oppføringer beholde stilen og formatering du definerer. Auto lar deg sette inn gjenbruk tekst ved å skrive inn et søkeord eller kode i dokumentet. Åpne Word til å komme i gang.

Bruksanvisning

Opprett en Autotext-oppføring

1 Lage og formatere teksten du ønsker å bevare som Autotekst. Marker det å velge det.

2 Åpne "Hurtig Parts" menyen på "Sett inn" fanen i "Text" gruppe, og klikk deretter på "Lagre utvalg til Quick Part Gallery."

3 Fyll ut feltene på Opprett dialogboksen New Building Block. For "Option", velg "Sett inn innhold bare" sette inn kommandoen inline med markøren, velg "Sett inn innhold i sin egen paragraf" for å sette inn kommandoen med et linjeskift før og etter den; eller velg "Sett inn innhold i sin egen side" for å sette inn kommandoen med et sideskift før og etter den. Klikk på "OK".

Sett inn Autotekst Entry

4 Plasser markøren der du vil sette inn autotekst.

5 Åpne "Sett inn" -kategorien, klikk på "Hurtig Parts" og peker på Autotekst.

6 Klikk oppføringen for å sette den i markørposisjonen eller høyreklikke på oppføringen og velge et tilgjengelig innsetting alternativ.

Oppsett Auto

7 Sett opp autokorrektur automatisk skal erstatte et søkeord eller kode med gjenbrukbare tekst. Åpne "File" -menyen.

8 Klikk på "Valg" og få tilgang til "korrektur" -kategorien.

9 Klikk på "Alternativer for autokorrektur" -knappen.

10 Velg "Erstatt tekst som du skriver" sammen med andre ønskede autokorrektur alternativer.

11 I "Erstatt" feltet skriver du inn et ord eller en kode (f.eks de tre eller fire første bokstavene i posten) som du vil bruke når du oppretter dokumenter. For eksempel, skriv inn fornavnet ditt første med de tre første bokstavene i etternavnet for å opprette en kode for fullt navn.

12 Skriv inn i "Med" feltet teksten som skal erstatte det ordet eller kode automatisk når du skriver det (for eksempel fullt navn).

1. 3 Klikk "Legg til", "OK" og "OK" igjen for å gå tilbake til dokumentet.

14 Skriv inn kode eller ord etterfulgt av et mellomrom for å teste Auto innstillingen.