Hvordan bruke Belkin 5 Port Network Switch

Belkin produserer nettverksutstyr som er rettet mot hjem og småbedrifter nettverksmiljøer. Belkin brytere opererer på lag to av industristandarden Open Systems Interconnect nettverk modellen, som kalles Data Link lag. Layer to brytere opererer ved å registrere Media Access Control adresse for hver tilkoblede Ethernet-kort inn i en tabell i minnet på bryteren. Når en pakke er sendt fra en Ethernet-port bryteren ser på MAC-adressen for å se hvilken port pakken må sendes ut. Du kan bruke Belkin 5 port nettverk switch til å koble flere datamaskiner sammen på et lokalt nettverk.

Bruksanvisning

1 Trekk ut strøm fra bryteren hvis den er slått på.

2 Koble den ene enden av en Ethernet-kabel til Ethernet-porten på hver enhet i nettverket, for eksempel datamaskiner og nettverksskrivere.

3 Koble den andre enden av Ethernet-kablene til portene på Belkin 5 port switch.

4 Koble strøm til bryteren og vent i omtrent 10 sekunder for bryteren for å initial. Under initialisering bryteren bygger en tabell over MAC-adressene til de tilkoblede enheter.

Hint

  • Brytere operere annerledes fra nav selv om de ser identiske. Brytere frem nettverkstrafikk ut bestemte porter, mens huber forover ut alle porter.