Hvordan bruke Bluehost

Bluehost er et web hosting firma som har vært på nett siden 1996. Det har kvalitet kundeservice, garantert maksimal oppetid og en av de laveste prisene for nettstedet hosting online. Snarere enn å betale en månedlig avgift for hvert nettsted du lager, kan brukerne vert et ubegrenset antall nettsteder med ubegrenset lagringsplass for en månedlig avgift. Av denne grunn, mange webmastere - både nybegynnere og erfarne fagfolk - bruk Bluehost å være vert for sine nettsteder.

Bruksanvisning

1 Besøk Bluehost hjemmeside. (Det er en direkte link i Resources.) Klikk på "Registrer deg nå" -knappen for å starte registreringsprosessen.

2 Skriv inn all informasjonen, inkludert kredittkortnummer. Den første måneden gebyr belastes umiddelbart, og hver måned, vil en kostnad i det samme beløpet bli fakturert til kredittkortet ditt.

3 Gå til cPanel (kontrollpanelet) for å bli kjent med Bluehost back office. Her finner du linker som vil hjelpe deg å kontrollere din side, for eksempel klikk for å legge til Wordpress og Joomla. Du vil også finne linker for å hjelpe deg å lage dine e-postkontoer og endre passord for din cPanel innlogging samt alle dine e-passord.
På venstre marg av cPanel, vil du finne det aktuelle mengden lagringsplass du bruker. Fordi Bluehost er et ubegrenset hosting plan, er dette i utgangspunktet bare en "for informasjon", og du trenger ikke å bekymre deg med hvor mye lagringsplass du bruker.

4 Gå til området der du kjøpte domenenavnet (e). Endre navnetjenere for alle dine domenenavn. Navnetjenerne du vil bruke er NS1.BLUEHOST.COM - 74.220.195.31 og NS2.BLUEHOST.COM - 69.89.16.4.

5 Tilbake Bluehost cPanel for å legge alle dine eksisterende domener til Bluehost hosting plan. For å gjøre dette, bla ned til "Legg på" -ikonet og klikk på den. Legg inn navnet på dine domener, ett om gangen.

6 Bruk FTP programmet du ønsker (populære er Filezilla og Cute FTP) for å laste opp ditt nettsted filer til Bluehost hosting.