Hvordan bruke Bullguard

Bullguard er et spamfilter for bruk sammen med din e-postklient som bidrar til å beskytte datamaskinen mot datavirus og annen spam. Den kommer med både anti-virus og brannmur funksjoner og er først og fremst ment å beskytte e-postklienten. Virusdefinisjonene automatisk oppdateres på datamaskinen med Bullguard. Bullguard filter vil imidlertid ikke jobbe med Web e-postklienter som for eksempel nettleseren grensesnittet som brukes i Yahoo og Gmail Web-post, men det fungerer med alle andre e-postprogrammer.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer Bullguard Spamfilter fra linken oppført i Resources nedenfor.

2 Åpne Bullguard etter installasjonen ved å dobbeltklikke på Bullguard-ikonet på skrivebordet. Velg "spamfilter"> "Oversikt" menyalternativer fra Bullguard-programmet.

3 Velg e-postprogram fra rullegardinmenyen som du bruker til e-post og velg "Apply" -menyen.

4 Avslutt Bullguard-programmet, og åpne e-postklienten til å kjøre Spamguard Wizard Bullguard til å konfigurere programmet til å beskytte din e-post fra spam. Du vil først velge en mappe på datamaskinen til å lagre "spam" e-post ved hjelp av filveljarknappen i programmet.

5 Velg "Forfylling Whitelist" -menyen til å laste automatisk e-postadressene som ligger i kontaktlisten og sendte elementer inn i Bullguard programmet. Dette vil hindre Bullguard fra å søke sin spamfilter til noen "troverdige" e-postadresser som ligger i e-postprogrammet.

6 Konfigurer Bullguard Blacklist filteret ved å velge mappen som inneholder spam e-post, som vil preload alle e-postadresser og domener tidligere markert som spam på datamaskinens e-postprogram i Bullguard spamfiltre.

7 Avslutt e-postprogrammet, og Bullguard vil nå bli konfigurert til å blokkere spam og virus fra datamaskinen.