Hvordan bruke ComboFix kvitte datamaskinen av et TDL3 Alias ​​Alureon

Den TDL3 Alias ​​Alureon virus er et stykke malware utgitt i 2010. TDL3 Alias ​​Alureon omdirigeringer alle søk til alternative steder, for eksempel ulike e-handel. Du kan bruke ComboFix programvare for å oppdage og fjerne denne malware infeksjon. ComboFix er et kraftig verktøy som oppdateres flere ganger daglig av sine forfattere. Imidlertid er ComboFix ikke konstruert for nybegynnere og har ikke et grafisk grensesnitt. Kjører ComboFix på datamaskinen fjerner TDL3 Alias ​​Alureon og andre malware infeksjoner.

Bruksanvisning

1 Last ned ComboFix fra http://www.bleepingcomputer.com/download/anti-virus/combofix.

2 Deaktivere eller avinstallere noen anti-virus programvare før du kjører ComboFix. Anti-Virus programvare med real-time beskyttelse forstyrrer ComboFox.

3 Dobbeltklikk på "ComboFix.exe" for å kjøre den.

4 Klikk på "Jeg godtar" for å starte fjerningen. Den malware fjerning prosessen skjer automatisk og kan ta fra ca fem til 30 minutter, avhengig av hvor mange filer som finnes på systemet. ComboFix kan starte datamaskinen på nytt i løpet av denne prosessen.

5 Vis loggen rapport generert av ComboFix. Den TDL3 Alias ​​Alureon og annen malware er fjernet fra datamaskinen.

Hint

  • Ikke forsøk å kjøre noen programmer mens ComboFix kjører som det kan forstyrre prosessen. ComboFix vil typisk lukke eventuelle åpne programmer av seg selv.