Hvordan bruke Coova Med DD-WRT

Hvordan bruke Coova Med DD-WRT


En hot spot opprettes når du plasserer et trådløst tilgangspunkt antenne i en utvendig bygning sted, og la det å bygge bro med en annen trådløs aksesspunkt ruter på et annet sted, og dermed overføre en Internett-forbindelse fra store avstander. Disse trådløse tilgangspunkter bro over internett signal til hverandre, men ofte ikke sende et trådløst signal til det indre av en bygning struktur, i stedet krever en kablet tilkobling, med mindre en ekstra innvendig trådløs router er lagt til. Når du setter opp et trådløst hot spot av denne typen, kan en utvikler eller tekniker bestemmer deg for å installere Coova firmware på hot spot-tilgangspunkt for å hindre at Internett dråper, og DD-WRT firmware på interiøret trådløse ruteren for å tillate en mykere innvendig trådløs signaloverføring.

Bruksanvisning

1 Hvordan bruke Coova Med DD-WRT

Utvid trådløs tilkobling gjennom en hot spot.

Last ned og pakk Coova firmware til en datamaskin.

2 Koble den trådløse tilgangspunktet primære ruteren til en datamaskin via en Ethernet-kabel. Bruk denne kablet tilkobling utelukkende for firmware installasjon. Åpne tilgangspunkt Admin panel.

3 Velg "Upgrade" -fanen og finn Coova firmware på datamaskinen. Forvent firmware installasjonen for å ta et par minutter og til automatisk tilbakestille tilgangspunktet rutere.

4 Gjør eventuelle Internett båndbredde, hastighet eller sikkerhet endringer til trådløst nettverk konfigurasjon, som du vanligvis gjør. Coova firmware vil automatisk beholde innstillingene og sikre en bedre Internett signaloverføring mellom tilgangspunkter.

5 Skriv ned trådløst hotspot WAN MAC-adresse vises i admin panel. Du trenger denne når du installerer DD-WRT firmware.

DD-WRT Firmware

6 Koble en Ethernet-kabelen til porten på utsiden tilgangspunktet rute og kjøre den til det indre av bygningen, og koble den til den første porten på interiøret ruteren du bruker. Besøk DD-WRT nettsted for å sikre det indre ruteren du bruker støttes av DD-WRT.

7 Fest en annen Ethernet-kabel kontakten til den andre porten på den trådløse ruteren. Koble den andre enden til en datamaskin for installasjonsformål.

8 Deaktiver alle antivirusprogrammer du bruker, før du installerer firmware.

9 Sett inn installasjons-CD som følger med ruteren i DVD / CD-enheten. Vent noen sekunder før installasjonsveiviseren for å starte. Følg instruksjonene, og velg en trådløs brukernavn og passord for å beskytte den trådløse tilkoblingen. Klikk på "Finish" når installasjonen er fullført.

10 Åpne en nettleser og gå til DD-WRT nettside. Velg firmware-versjonen som passer for ruteren du bruker. Trykk på nedlasting linken for å laste ned firmware. Klikk på den nedlastede ikonet to ganger for å starte installasjonen.

11 Åpne en nettleser og skriv inn ruterens IP-adresse. De fleste rutere er satt til en standard IP av 192.168.1.1. Klikk på "Firmware Upgrade" -fanen og "Browse" knappen for å finne DD-WRT-mappen. Velg "Upgrade" alternativet.

12 Tilbakestill ruteren etter oppgraderingen er fullført ved å koble den fra strømuttaket i 60 sekunder og koble den til strøm. Vent til alle LED-lys for å komme videre.

1. 3 Koble Ethernet-kabelen fra ruteren og koble til den nylig konfigurerte trådløse hot spot nettverk gjennom datamaskinens trådløse tilkoblingen.