Hvordan bruke Curves i Photoshop Portretter

Å vite hvordan du bruker Photoshop Curves kommandoen kan du forbedre utseendet på dine digitale bilder, inkludert portretter. Begrepet "kurvene" refererer til den interaktive grafikken som viser den opprinnelige lys-til-mørk verdier av portrettet ditt i forhold til de verdiene som Photoshop faktisk viser. For å gjøre dine portretter ser sitt beste, kan du endre kurven for hver av dine portrett er fargekanalene enkeltvis. Disse kanalene danner de røde, grønne og blå komponentene i portrettet ditt.

Bruksanvisning

1 Klikk på "File" -menyen, klikk på "Open" kommandoen. Naviger til og dobbeltklikker et portrett filen du ønsker å justere med Photoshop Curves-verktøyet.

2 Klikk på "Image" menyen og klikk på «Mode». Klikk "RGB" for å plassere stående i en modus slik at du kan redigere de røde, grønne og blå fargekanaler av portrettet.

3 Klikk på "Justeringer" undermenyen for "Image" menyen, klikk på "Curves" kommandoen. Klikk på ikonet lengst til venstre pipette i nytt vindu, som er det svarte punktet sampler.

4 Klikk på en del av portrettet ditt som du vil Photoshop til å tolke som den mørkeste delen. Klikk for eksempel den mørkeste skyggen på portrettet, for eksempel inne i øret eller halsen skyggen like under haken.

5 Klikk lengst til høyre pipette i Curves vinduet for å kjøre hvitpunkt sampler, klikk portrettet delen du vil Photoshop til å tolke som den hviteste delen. Photoshop justerer automatisk portrett verdier basert på ditt valg av de mørkeste og lyseste delene. Hvis denne endringen ikke i tilstrekkelig grad forbedre portrettet, utføre følgende trinn. Ellers lagre og lukke portrettet.

6 Se nøye på portrettet og finne ut hvilke av de fargekanalene komponere din stående --- rød, grønn eller blå --- er altfor sterk. Fotografer kaller denne oppgaven "å finne den fargeskjær" i portrettet.

7 Klikk på farge i "Channel" drop-down menyen som kastet du ønsker å redusere. For eksempel, hvis portrettet ditt har et blått skjær, klikk på "Blue" element fra "Channels". Photoshop viser et histogram for de blå toner i portrettet ditt.

8 Klikk på diagonal linje som går gjennom histogrammet. Histogrammet indikerer hvor mange piksler portrett ditt har for hver verdi fra total hvit til helt svart. Den diagonale linjen representerer den verdi som Photoshop viser hver faktiske verdien av fargen kanalen du valgte. For eksempel, diagonalen i det blå histogrammet viser at Photoshop viser de mørke blå piksler av portrett som mørk blå og de letteste blå piksler som lys blå. Sagt på en annen måte, har Photoshop ikke endret blå komponent i enhver piksel. Dra punktet ditt klikke har skapt til en posisjon litt over, så litt under referanse diagonal vises i vinduet. Legg merke effekten på portrettet av hver endring du gjør.

9 Gjenta de to foregående trinnene for å opprette en bedre flytende kurve for fargen kanalen du bytter. Generelt holder kurven ganske nær den diagonale linjen for å beholde endringene naturlig utseende.

10 Klikk "OK" når kurven redigering har fjernet gipsen fra portrettet.