Hvordan bruke Deamon Tools Lite

Daemon Tools Lite er programvare som kan brukes til å lage diskbilder fra en harddisk. Programmet kan også brukes til å montere og kjøre disse bildene praktisk talt uten å ha en fysisk stasjon for å laste dem på. Denne enkle å installere programmet er enkelt å sette opp og faktisk gjør hva skaperne lover at det vil gjøre.

Bruksanvisning

1 Høyreklikk på det røde ikonet med et hvitt lyn bolt på oppgavelinjen. Dette er Daemon Tools Lite program snarvei.

2 Velg alternativet som sier Disc Imaging i høyreklikkmenyen. Sett inn platen du ønsker å lage et bilde av i datamaskinens CD-stasjonen.

3 Velg enheten som inneholder platen fra rullegardinmenyen i Plate Imaging vinduet. Klikk Start for å endre bildeinnstillingene i henhold til bildeinformasjon, filtype og destinasjon.

4 Klikk på Lagre og vent til programmet for å skrive ferdig platen bildet på datamaskinen. Du kan ta ut platen fra datamaskinen stasjonen når dette er ferdig.

5 Høyreklikk på Daemon Tools Lite-ikonet igjen og velg Virtual Device eller Virtual CD / DVD-ROM-alternativet. Velg Device 0 med mindre du har opprettet en ny enhet som du ønsker å bruke.

6 Velg platen bildet du ønsker å laste fra datamaskinen og vent til Daemon Tools Lite å laste bildet som en virtuell stasjon.

7 Åpne harddisken og velg den virtuelle stasjonen som Daemon Tools Lite lastet. Dette vil starte bilde som om du bruker den faktiske platen.

Hint

  • Du kan opprette opptil fire virtuelle stasjoner, slik at du kan laste inn dine favoritt-stasjoner samtidig.
  • Ikke bruk Daemon Tools Lite som et middel for å bruke ulovlige eller stjålne versjoner av spill eller andre medier.