Hvordan bruke Dell PC Restore-partisjon

Hvordan bruke Dell PC Restore-partisjon


Hvis Dell-maskinen som skaper sorg på grunn av virus, malware eller spyware, eller andre Windows-programmer feil, gjenopprette systemet til fabrikkinnstillingene og med opprinnelig installert programvare kan hjelpe. Selv gjenopprette Dell-datamaskinen til sin opprinnelige tilstand bør være siste utvei, kan prosessen reparere de fleste problemer som ikke er relatert til maskinvare. Gjenopprette Dell-PC-en til fabrikkinnstillingene er ikke vanskelig og er noe du kan oppnå på under 30 minutter.

Bruksanvisning

1 Slå av Dell laptop og makt den av. Koble strømadapteren hvis det ikke allerede er tilkoblet.

2 Slå på den bærbare datamaskinen, og trykk på "F8" eller "Ctrl" + "F11" tastene samtidig (avhengig av modell laptop).

3 Vent til "Advanced Boot Options" menyen skal vises, og bruk piltastene for å navigere til "Reparer datamaskinen" eller "Restore" alternativet. Trykk på "Enter" -tasten.

4 Klikk på "Neste" -knappen på skjermen. Hvis du blir bedt om å gjøre det, logger du deg på datamaskinen med administratorkontoen og passord.

5 Klikk på "Dell Factory Image Recovery og Datasafe alternativer." På en eldre Dell laptop, klikker du bare på "Next" for å fortsette. Datamaskinen gjenopprettingen starter.

6 Vent til gjenopprettingen er ferdig. Når du blir bedt om å trykke på en tast på tastaturet for å starte datamaskinen på nytt.