Hvordan bruke Dell Studio 15 10-Key Pad

Hvordan bruke Dell Studio 15 10-Key Pad


Dell Studio 15 bærbar PC har en HD-, 15,6-tommers widescreen-skjerm, en Intel Core i5-prosessor og Windows 7-operativsystemet. Hvis du bruker den bærbare datamaskinen for økonomistyring eller lignende oppgaver, kan den bærbare innebygd, 10-tastatur være attraktivt. For å holde tastaturet moderat størrelse og bærbar, er det 10-tasters innlemmet i den høyre side av et vanlig tastatur. En uerfaren bruker kan ikke vite hvordan du aktiverer 10-key, men prosessen er ganske enkel.

Bruksanvisning

1 Trykk og hold inne "Fn" -tasten på Dell Studio 15 laptop. Denne tasten er plassert mellom "Ctrl" -tasten og "Windows" tasten på venstre side av den bærbare datamaskinen. Den lar deg bruke den sekundære funksjonen på dual-purpose laptop taster.

2 Trykk på "Num Lock" tasten hvis du vil beholde 10-tastaturet aktivert permanent. "Fn" -tasten må trås mens du bruker 10-key, med mindre du bruker "Num Lock".

3 Skriv på 10-tast delen av tastaturet med høyre hånd. Den 10-nøkkeltall er skrevet i blått, like til høyre for de hvite knappene. Hold "Fn" -tasten, med mindre du har låst nøklene.

4 Trykk og hold inne "Fn" -tasten igjen, og trykk på "Num Lock" igjen for å begynne å bruke vanlig tastatur. Hvis du ikke har brukt "Num Lock", så bare la gå av "Fn" tasten når du er ferdig å skrive.