Hvordan bruke Dell Studio 17

Dell Studio 17 laptop lover en liten, bærbar datamaskin med samme prosessorkraft, RAM hastighet og grafiske muligheter som en stasjonær datamaskin. Studio 17 har en full 17,3-tommers skjerm med berøringsskjerm funksjonalitet. For å bruke datamaskinen på riktig måte, kan du lære hvordan du slår den på, bruker den unike brett mindre diskstasjonen og bruke berøringsskjerm kommandoer. Når riktig informert, bruker Studio bærbare til å se filmer, lage dokumenter, surfe på Internett og mer.

Bruksanvisning

1 Koble den lille enden av strømadapteren til strømkontakten på høyre side av Studio 17 laptop. Plugg den andre enden i en stikkontakt. Trykk på strømknappen til høyre for strømkabelen langs høyre side av Dell Studio 17 laptop. Datamaskinen vil starte.

2 Følg instruksjonene på skjermen for å sette opp Microsoft Windows for første gang. Godta lisensavtaler og velge dine preferanser og innstillinger. Når oppsettet er fullført, vil Windows bringe deg til innloggingsskjermen. Skriv inn passordet du opprettet under den innledende oppsettet for å logge deg på kontoen din.

3 Hold "Fn" funksjonstasten og trykk "F2" -tasten for å veksle trådløst på og av. Når trådløs er slått på, vil et radiosignal vises på skjermen. Når den er slått av, vil radiosignalet har en kryss sirkel over bildet. For nå sørge for at trådløst er slått på.

4 Koble til et trådløst nettverk for å begynne å bruke Internett på Dell Studio 17 laptop. Klikk på "Start" -knappen. Type "Nettverks- og delingssenter" i søkefeltet og trykk "Enter" -tasten. Klikk "Koble til et nettverk", og velg det trådløse nettverket du vil koble til.

5 Sett inn en CD eller DVD i den optiske stasjonen på høyre side av Studio 17 laptop. Stasjonen har ikke en skuff. I stedet dytt platen forsiktig inn i sporet med etiketten opp. Stasjonen vil ta tak i platen og fullfører innsett det for deg. Trykk på "Eject" -knappen, preget av en pil som peker opp med en bar under, fra tastaturet for å løse ut platen fra stasjonen.

6 Trykk på skjermen på Dell Studio 17 laptop å bruke berøringsskjerm funksjonalitet. Naviger gjennom vinduene ved å berøre skjermen i stedet for å bruke musen. Trykk to ganger for å dobbeltklikke på et ikon. Berøringsskjerm og hold denne posisjonen for å åpne en hurtigmeny som vanligvis åpnes ved å høyreklikke med musen.