Hvordan bruke den bærbare på fanget

Hvordan bruke den bærbare på fanget


Det kan kalles en laptop, men faktum er at fanget ditt er trolig en av de verste stedene du kan sette datamaskinen. Apple advarer nå i sine databøkene som forlater en laptop i kontakt med kroppen din over lengre tid kan føre til ubehag eller brannskader. Hvis du blokkerer eksos på bunnen av en bærbar PC, kan du ikke bare brenne deg selv, men også brenne ut datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Få en flat, solid, lett overflate som er litt større enn den bærbare datamaskinen. Denne overflaten må også passe godt på fanget. Noen produkter på markedet er laget spesielt for dette formålet, slik som Podium Coolpad, Targus Chillmat og MacMice iBreeze Bærbar Kjøling Stand, som bruker vifter for å bidra til å fremme kjøling. Men så lenge din bærbare eksos-systemet fungerer godt, er alt du egentlig trenger noe å skille kroppen fra bunnen av den bærbare datamaskinen, samtidig fremme luftstrøm gjennom eksosanlegget. Prøv et skjærebrett, en plast kafeteria skuff, et stykke avfallstre eller mat serveringsbrett laget for frokost på sengen.

2 Juster og forberede din bærbare overflaten om nødvendig. Hvis du bruker en butikk-kjøpte produktet, følger produsentens instruksjoner. Hvis du bruker en tre bord, sørg for at den er pusset jevnt for å unngå splinter. Hot-lim et tykt lag med bomull batting eller tepperester (teppe fiber siden ned) på bunnen av brettet for å gi mer isolasjon mot varme og bidra til å forhindre overflaten sklir av fanget.

3 Plasser overflaten på fanget. Sett din bærbar på toppen av det. Din bærbare bør være litt forhøyet på sine footpads å fremme luftstrøm og eksosanlegget skal fungere ordentlig. Hvis varmen er fortsatt stråler gjennom overflaten og varmer fanget ditt, kaste et håndkle og legg den på fanget, under overflaten.

Hint

  • Pass på at alle overflater du plasserer den bærbare datamaskinen på er varmebestandig.
  • Ikke plasser en laptop på noen myke materialer at det kan synke inn. Dette vil redusere luftstrømmen og kan føre til at datamaskinen overopphetes.