Hvordan bruke Digital Music Notebook å lære Piano

Hvordan bruke Digital Music Notebook å lære Piano


Digital Music Notebook er mer enn bare et ark-musikk viewer. Yamaha har skapt både en spiller og et læremiddel innen ett program. Digital Music Notebook kan du se i sanntid hvordan et stykke musikk spilles på et piano. Ved å se hvordan notene gjelder tastene på instrumentet, kan du lære å lese noter og spille piano på samme tid.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer Digital Music Notebook. (Følg lenken i Resources.) Åpne programvaren når den er installert.

2 Klikk på fanen Mitt bibliotek for å åpne en liste over arket musikk du har kjøpt. Hvis du ennå ikke har kjøpt noe musikk, gå til kategorien Store for å bla gjennom valgene. Det kan være lurt å prøve noen av de frie valg først å starte pianotimer.

3 Single-klikk noen av dine ark-musikktitler i kategorien listen Mitt bibliotek for å åpne dem i kategorien Spiller.

4 Gå til Verktøy-menyen og klikk på "Tastatur Lesson" for å åpne tastaturet Leksjon plug-in.

5 Sett din tempo på høyre side av spilleren vinduet. Inntil du er mer erfaren, ikke sette tempo over 50 prosent. Du kan øke tempoet som du blir mer behagelig å spille.

6 Velg den delen du ønsker å se spilt i tastaturet plug-in. Du kan velge Melody, Venstre eller Høyre. Ta én del av gangen, deretter kombinere dem som du lærer.

7 Klikk på "Play" -knappen i Player-vinduet for å starte musikken. Du vil se notene som spilles på tastaturet, så vel som de tilsvarende notater i notene.

8 Øv med dine favoritter note fra Digital Music Notebook butikken. Du kan endre tempo og stoppe musikken til du får tastatur deler akkurat. Dette vil hjelpe deg å lære å lese noter for piano og øke ditt spill.

Hint

  • Øve med en del av gangen for å unngå forvirring. Når du mestrer en del, gå til neste. Du kan kombinere de delene når du er komfortabel.
  • Gradvis øke tempoet som du lærer musikken.
  • Ikke glem å se på hvordan notene gjelder tastaturet. Dette vil hjelpe deg å lære å lese musikk uten plug-in senere.