Hvordan bruke Dropbox som Online Backup for kun én datamaskin

Dropbox er en online lagringsplass leverandør som lar deg synkronisere og dele filer i den utpekte Dropbox-mappen på harddisken med andre datamaskiner, samt andre brukere. Kanskje du eier mer enn én datamaskin hvor ville du liker å bruke Dropbox, men ønsker å holde backup filene for en datamaskin privat. Du kan heller ikke ønsker å sikkerhetskopiere filer fra alle datamaskinene på samme lagringsplass. Heldigvis kan du bruke Dropbox-kontoen din til å sikkerhetskopiere bare én datamaskin ved å ta visse sikkerhetstiltak med din Dropbox oppsett.

Bruksanvisning

1 Lag en Dropbox-konto for bruk på datamaskinen bare. Når du installerer Dropbox programvaren på harddisken din, blir du bedt om å opprette en konto eller logg inn med en eksisterende konto. Logg inn på din Dropbox-konto bare fra én datamaskin.

2 Hold Dropbox kontonavnet og offentlig URL privat. Ikke dele denne informasjonen med alle som kan prøve å sikkerhetskopiere filer fra en annen datamaskin på din Dropbox-konto. Dette sikrer at tilgang til kontoen din kommer bare fra den angitte datamaskinen.

3 Oppbevar alle sikkerhetskopiere filer fra datamaskinen i den Rettede undermappe av din Dropbox-mappen. Mens hoved Dropbox-mappen er offentlig tilgjengelig for alle, bare brukere du inviterer direkte kan få tilgang til noen av de filene du lagrer i den Rettede mappen. Ikke invitere alle som kan få tilgang til eller legge til private mappen fra en annen datamaskin.