Hvordan bruke DVD Shrink & Nero

Hvordan bruke DVD Shrink & Nero


DVD Shrink og Nero Burning Rom er to biter av programvare som ofte brukes i tandem med hverandre ved DVD-eiere for å skape jobber sikkerhetskopier av sine lovlig eide DVD-filmer. DVD Shrink kopierer DVD til harddisken på datamaskinen og krymper selve filmen ned nok slik at den får plass på en standard skrivbar DVD, og ​​Nero er et program som kan brukes til å brenne filmen på blank DVD. Ved hjelp av disse programmene sammen er en ganske ukomplisert prosess.

bruksanvisning

Ved hjelp av DVD Shrink

1 Start DVD Shrink og sette inn DVD-film i datamaskinens DVD-R / RW-stasjon.

2 Klikk på "Open" knappen i DVD Shrink-vinduet, velg deretter stasjonen som inneholder DVD-film i rullegardinmenyen, og klikk "OK."

3 Velg hvilke alternativer du ønsker DVD Shrink å inkludere på kopien av DVD-film. Du har muligheten til - ved hjelp av ulike avmerkingsboksene ligger i DVD Shrink vinduet - for å fjerne undertekster og lydspor fra filmen for å redusere sin størrelse, som igjen vil gi rom for en lavere kompresjon når DVD Shrink kopierer det til harddisken din. Lavere komprimeringsforhold likestille til høyere videokvalitet.

4 Klikk på "Backup" -knappen når du er ferdig med å velge. En ny dialogboks vil dukke opp.

5 Velg en plassering på harddisken ved hjelp av den nye dialogboksen. Denne plasseringen vil være der DVD Shrink lagrer dine DVD-videofiler.

6 Klikk "OK" for å starte kopieringen. Når prosessen er ferdig, tar du ut DVD-film og setter inn en tom plate i DVD-R / RW-stasjon.

Ved hjelp av Nero Burning Rom

7 Start Nero Burning Rom gang DVD Shrink er ferdig sikkerhetskopiere filene på harddisken.

8 Klikk på rullegardinmenyen øverst i venstre hjørne av Nero skjermen og velg "DVD".

9 Klikk "DVD Video" i ruten til venstre, klikk på "Ny" knappen.

10 Dobbeltklikk på den røde "VIDEO_TS" mappen i venstre rute, og bla deg frem til mappen du opprettet i punkt 1 bruker høyre ruten. Åpne mappen.

11 Velg alle filer i den høyre ruten, og deretter dra og slippe dem over til den venstre ruten. Klikk på "Burn" -ikonet når alle filene har blitt flyttet. Klikk på "Burn" -knappen i det neste vinduet for å starte kopieringen. Når prosessen er ferdig, bør du ha en fullt funksjonell sikkerhetskopi av DVD-film.

Hint

  • Vær spesielt oppmerksom på at bruk av Nero Burning Rom og DVD Shrink på den måte som er foreskrevet er bare lovlig hvis du eier DVD i spørsmålet.
  • DVD Shrink er ikke lenger under utvikling, så det kan ikke være i stand til å kopiere mer nylig utgitte DVD-filmer.