Hvordan bruke DVDShrink å kopiere DVD-filmer

Hvordan bruke DVDShrink å kopiere DVD-filmer


DVD Shrink, en DVD-kopiering freeware, vil dekode de fleste anti-kopi beskyttelse. Det kan kopiere filmfiler direkte fra DVD på en datamaskin harddisk; tillate en kommersielt tilgjengelig DVD fil som skal komprimeres for å få plass på en blank DVD; og la brukeren tilpasse sine egne data eller video DVD.

Bruksanvisning

Hvordan bruke DVDShrink å kopiere DVD-filmer

1 Konfigurer utgangsinnstillingene. DVD Shrink standardinnstillinger er tilstrekkelig for å produsere god kvalitet sikkerhetskopier av de fleste DVDer; men hvis det er spesielle innstillinger du ønsker å endre basert på personlige preferanser, klikk på "Rediger innstillinger" før du begynner.

2 Sett inn DVD som skal kopieres inn i DVD-stasjonen på PCen.

3 Klikk på "Open Disc" -ikonet. En liste over tilgjengelige stasjoner vil vises i en drop-down boks. Velg stasjonen at DVD du ønsker å kopiere befinner seg i. Et sekundært vindu vil vises som programvaren skanner over informasjonen på DVD du ønsker å kopiere. Du vil også se en forhåndsvisning av filmen i det nye vinduet.

4 Velg den delen av platen du vil kopiere. Hvis du ønsker å kopiere hele platen, inkludert menyer, sørge for at tittelen på platen er uthevet. Hvis du bare ønsker å kopiere filmen, og ikke noen av menyene eller statister, markere "Hoved Movie".

5 Klikk på "Backup". Dette starter prosessen med å dekryptere, rippe og komprimere filen. Du vil se den sekundære vinduet dukker opp, slik at du kan se fremdriften av filen. Legg merke til utdatafilen, slik at du kan finne den å brenne.

6 Klikk "Re-forfatter." Hvis du velger å kopiere bare deler av DVD, klikk på "Re-forfatter" -knappen, og fremheve de titlene du ønsker å ta backup. Klikk deretter på "Backup" for å begynne.

7 Legg filen på DVD-brenner programvare og brenne filen til en tom DVD-medier.