Hvordan bruke en datamaskin og se på TV samtidig

Media Center PC gjør at du kan bruke datamaskinen og nyte TV-programmer. Tilkoblingen er nøkkelen, som lar deg jobbe på datamaskinen din og se på favoritt TV-show sammen med familien. Arbeide på datamaskinen din kan du også bruke desktop-applikasjoner og med spille spill mens TVen er på.

Bruksanvisning

1 Slå på Media Center-PC og at den er koblet til hjemmekinoanlegget eller TV-system.

2 Begynn med å trykke på den grønne Start-knappen på Media Center PC-fjernkontroll.

3 Klikk Gjenopprett ned på verktøylinjen. Ved å gjøre dette, vil du være i stand til å slå av fullskjermsmodusen til en betydelig vinduet.

4 Dra det nederste høyre hjørne av vinduet for å redusere størrelsen. Dette kan du gjøre plass til andre programmer som skal vises over skrivebordet.

5 Begynn å bruke de andre programmene på PCen. Fra menyen kan du velge å jobbe med flere programmer som er installert på din PC.

6 Lær hvordan du håndterer Media Center Remote. Du kan få tilgang til flere funksjoner mens du bruker datamaskinen. Både mus og fjern kan håndtere din TV-titting og datamaskinen.

7 Konfigurer Media Center for å holde seg på toppen av skrivebordet vindu søknaden. For å gjøre dette: velg Innstillinger og klikker Generelt; Velg Startup og Vindu Behavior; sjekk Media Center-vinduene alltid på den øverste boksen; lagre og lukk.

Hint

  • Du kan ta opp TV-programmer mens du arbeider på datamaskinen selv når TV-en er i standby-modus.