Hvordan bruke en datamaskin som en Punch-In Time Clock

Hvordan bruke en datamaskin som en Punch-In Time Clock


Sinte ansatte med uriktige betale sjekker kan skape kaos på ethvert selskap, og det er derfor det er så viktig for selv de minste selskapene å holde nøyaktig beregne lønn. Legge til en punch-in klokke til enhver bedrift kan være billig, og du egentlig ikke trenger å investere mye penger i en fysisk klokke. Gjør et kontor datamaskin inneholder riktig slag-i klokke programvare, og du nøyaktig kan holde alles arbeidstid organisert, og dermed unngå eventuelle lønns avvik.

Bruksanvisning

1 Naviger til nettsteder som Virtual Klokke, Klokke MTS eller PC Punch Time Clock. Analyser forskjellige programmer, funksjoner og kostnader. Velg det programmet du ønsker å prøve.

2 Last ned og lagre en prøveversjon av programmet du liker best.

3 Klikk på den nedlastede ikonet to ganger for å starte installasjonsprosessen. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen. Klikk på "Finish" når installasjonen er fullført. Åpne programmet ved å gå til "Start", "programmer" og deretter velge programikonet.

4 Lag profil og ansatt database. Fyll ut den nødvendige informasjonen i de aktuelle kategorier og former. Følg instruksjonene på enkle skjermen for å implementere klokke på et kontor datamaskin.

5 Tog ansatte til å drive programmet. Vis dem hvordan de enkle grensesnittet fungerer og hvordan de trenger bare å velge deres navn og velge det alternativet som best beskriver deres aktivitet enten det er jobb, lunsjpause, ute av kontoret eller andre alternativer tilgjengelig i rullegardinmenyen.

6 Tillat både internt og ekstern ansatte å bruke programmet til å kontrollere sine arbeidstimer. Programmet kan nås fra eksterne steder med riktig brukernavn og passord.