Hvordan bruke en datamaskin som en telefon gratis

Hvordan bruke en datamaskin som en telefon gratis


Selv om det er unektelig at datamaskiner revolusjonert verden av post og skriftlig kommunikasjon, datamaskiner og Internett har også revolusjonert måten vi kommuniserer gjennom tale. Gjennom Voice over IP (VoIP) teknologi, er det flere gratis måter å gjøre telefonsamtaler selv om datamaskinen.

Bruksanvisning

Hvordan bruke en datamaskin som en telefon gratis

1 Last ned og installer Skype. Skype er en gratis VoIP program som lar deg ringe andre Skype-brukere fra datamaskinen gratis. Det er generelt ansett som bransjestandarden, og den beste gratis VoIP program for tiden tilgjengelig (se ressurser).

2 Registrer deg for et Skype-navn. Start Skype-programmet, og klikk på den lille blå linken nederst i vinduet som sier "Registrer deg for et Skype-navn." Du må oppgi noen personlige opplysninger, som navn og e-postadresse. Send inn skjemaet og logge inn på Skype-tjenesten.

3 Legg til venner i kontaktlisten. Inviter venner og familie til å delta i Skype-tjenesten og deretter legge til sine Skype navn i kontaktlisten ved å skrive det inn i den øverste boksen av Skype-vinduet under "Kontakter" -kategorien. Etter en kontakt har godkjent deg som en felles venn, vil du være i stand til å kalle dem ved hjelp av Skype-tjenesten.

4 Ta en telefon. Bare markere Skype-navnet til personen du vil ringe, og trykk på den grønne "call" -knappen nederst i Skype-vinduet da. Når den andre parten godtar anropet, vil du være i stand til å holde en normal samtale. Når du vil avslutte samtalen, trykker du bare på den røde "avslutt" -knappen for å avslutte tilkoblingen.

Hint

  • Du må ha en høyhastighets tilkobling til Internett (for eksempel DSL eller kabel) for å bruke VoIP program. Oppringt tilkobling ikke har den nødvendige båndbredde til å støtte disse tilkoblingene.