Hvordan bruke en iCamera på en Apple laptop

Hvordan bruke en iCamera på en Apple laptop


Den innebygde kameraet på en Macintosh Apple bærbar datamaskin er standard kamera som brukes for videosamtaler med andre brukere som har tilgang til et webkamera, og også kan brukes til å ta bilder eller video med Photo Booth-programmet. Det er imidlertid ikke kjent som "iCamera". IChat og Photo Booth-programmer er standardprogrammene for Macintosh, og krever ikke ekstra plug-ins eller programvare. Avhengig av hvilken versjon av operativsystemet, kan du også tilpasse foto eller video bakgrunn i Photo Booth, ifølge Apple nettstedet.

Bruksanvisning

iChat

1 Klikk på "Go" øverst i menylinjen på den bærbare skjermen, og klikk på "Programmer" fra undermenyen. Dobbeltklikk på "iChat" ikonet for å starte programmet.

2 Klikk på brukernavn i vennelisten, og klikk på videokameraikonet ved siden av vennens navn. For å videochat, må den andre brukeren være online og har et webkamera, ifølge støttesiden Apple iChat.

3 Klikk på "Effects" -knappen i nedre venstre hjørne av chattevinduet video for å legge til spesialeffekter i bakgrunnen. Klikk på pilen ikonet nederst på videochatvinduet for å utvide størrelsen på vinduet.

4 Klikk på den røde knappen i øvre venstre hjørne av videochatvinduet for å avslutte videochatting økten.

Photo Booth

5 Klikk på "Go" øverst i menylinjen på den bærbare skjermen, og klikk på "Programmer" fra undermenyen. Dobbeltklikk på "Photo Booth" ikonet for å starte programmet.

6 Klikk på den røde kameraikonet i midten av programvinduet for å ta et bilde, eller klikk på filmen ikonet for å bytte til videomodus.

7 Klikk på den røde kameraikonet i midten av programvinduet for å starte innspillingen i Photo Booth. For å legge til spesialeffekter, klikk på "1" -knappen ved siden av "Effects" for å velge mellom ulike bildeforstyrrelser, eller klikk "2" for å velge et bakgrunnsbilde.