Hvordan bruke en IEEE 1394-port

Hvordan bruke en IEEE 1394-port


IEE 1394, kjent som FireWire, er en høyhastighets-transport port laget for bruk med store lyd- og videofiler. Stand til overføringshastigheter på opptil 400 Mbps, beveger porten raskt disse store filer mellom enheter for redigering og presentasjon. Med en datamaskin som har Windows-operativsystemet, er bruk av havnen enkel å bruke Window plug-and-play-funksjonen for å gjenkjenne enheter som de er koblet til porten, og gi deg en liste over programmer som er felles for den enheten. I tillegg kan du utvide havnen bruk i å skape en direkte kablet nettverk mellom to datamaskiner.

Bruksanvisning

1 Finn IEEE 1394-porten på datamaskinen. Du kan se på FireWire-kabelen slutter å se hvilken port vil passe formen på kabeltilkobling. Plugg kabelen inn i enheten, slår du på datamaskinen og la den starte til skrivebordet.

2 Koble IEEE 1394 pluggen inn i datamaskinen din og venter til operativsystemet gjenkjenner enheten. Ventetiden kan være et minutt eller to, avhengig av enhetstype. Når anerkjent, vil Windows informere deg om påvisning av enheten, og åpne en dialogboks presentere deg med alternativer relatert til bruk av den aktuelle enheten.

3 Velg det alternativet som er relatert til ønsket enhet. Alternativene består i hovedsak av søknader knyttet til enheten. For eksempel vil du se alternativer for Windows Movie Maker etter å plugge i et videokamera, eller Windows Explorer for en ekstern harddisk. Velg alternativet ved å klikke på ditt valg for å starte programmet og gjøre bruk av den tilkoblede enheten.

4 Bruk IEEE 1394-tilkobling som en enkelt-session nettverk enheten ved å koble kabelen mellom to datamaskiner som innehar IEEE 1394-porter. Plugg inn kabelen og vent til Windows for å opprette en nettverksforbindelse. Åpne Windows Utforsker, og skriv "\ machine_name" i adressefeltet øverst i explorer vinduet, ved å erstatte den koblede datamaskinens maskinnavnet for "machine_name." Dette vil gi deg tilgang til delte komponenter og filer på den andre datamaskinen.