Hvordan bruke en iPad i ESL

Hvordan bruke en iPad i ESL


Hvis du er en lærer i engelsk som andrespråk (ESL), så du forstår hvor viktig samarbeidet er å studentenes suksess i engelsk. Selv om elevene kan føle seg komfortabel med å snakke og skrive for deg, er det hvor godt de kan kommunisere med andre kolleger og ledere som betegner deres suksess eller fiasko. Som et resultat av denne iboende behov for å samarbeide med andre, Apple iPad - en "berøringsskjerm," tablet enhet som kan kommunisere trådløst med andre enheter - har potensial til å passe inn i din ESL timeplaner og klasseromsaktiviteter perfekt.

Bruksanvisning

1 Bruk iPad til rette for et ordforråd rase. Del elevene inn i grupper og gi hvert lag en iPad. Be lagkapteinene å åpne "Notater" program og liste, sammen med sine team, alle adjektiver, verb eller substantiver de kan tenke på som er knyttet til et bestemt tema innen en viss tidsperiode.

2 Øv å skrive akademiske og forretningsmessige e-postmeldinger i sanntid. Hvis du har eldre elevene, lære å skrive effektive e-postmeldinger på engelsk er sannsynligvis en av de beste ferdighetene de ønsker å kjøpe. Fordel iPads jevnt og la elevene - eller, hvis du klassen er stor, par eller grupper av studenter - åpne iPad "Mail" program, skriver du et eksempel e-post til kritikk og sende den til deg. Åpne e-post på datamaskinen som er koblet til klasserommet prosjekt og vise det for klassen å se. Kritikk e-posten og gjenta denne prosedyren for så mange studenter som klassen perioden vil tillate.

3 Fordel instruksjoner for klasse aktiviteter eller etter-klasse brosjyrer i PDF-format. Lag dine dokumenter før timen begynner, og hvis de iPads tilhører deg, legger du dem med filene. Ellers, send dem til elevene på forhånd og informere dem om å bringe filene med dem. Dette vil ikke bare spare på papir, men på den tiden tilbringer du forbereder løse kopier av ting.

4 Hold klasse utenfor eller i offentligheten ved å bringe mobile nettverkstilkoblede iPads med deg. Da dette vil bety at Internett fungerer nesten overalt du går, kan du tillate elevene til å samhandle med engelsktalende i den virkelige verden uten å måtte bære rundt rotete stabler av papir. I tillegg kan du opprette en aktivitet hvor elevene bruke iPad "Taleopptak" program for å spille inn forskjeller i ulike høyttalernes aksenter og bøyning.

5 Tillate elevene å få tilgang til lyd, video og andre reelle engelske medier ved hjelp av iPad Internett og videofunksjonalitet. La dem peke iPad nettleser til respekterte nyhetssider som "BBC", "The Wall Street Journal" og "The San Francisco Chronicle," der de kan lese alle dagers nyheter kjapt, i sitt eget tempo, og uten å måtte bruke non-klassen tid til å gjøre det.

6 Last ned ESL spill og programmer fra iPad "AppStore." Trykk på "AppStore" -ikonet og søk på ordet "ESL" for å bla gjennom hvilke typer programmer er tilgjengelig for å dekke dine behov.