Hvordan bruke en utendørs WiFi-antenne

Hvordan bruke en utendørs WiFi-antenne


Det er få begrensninger i kvalitet dekning og tilkobling levert av trådløse internettforbindelser. Noen ganger kan lengre avstander og installasjonsproblemer krever en viss type tilkobling eller forlengelse. Ved hjelp av en utendørs WiFi-antenne kan forlenge resepsjonen til satellitt datamaskiner og bærbare datamaskiner, slik at en Internett-tilkobling nesten hvor som helst.

Bruksanvisning

1 Bestem type tilkobling er nødvendig for forsterkning. Er dette en punkt-til-punkt eller punkt-til-multipunkt-programmet? Forskjellene mellom de to vil diktere den type antenne. P2P er typisk for kringkasting til et bestemt område utenfor hjemmet, slik som strålte til et uthus, lysthus eller pensjonat. P2MP er for en intern trådløs nettverk, den mest vanlige programmet. Bestem hvilke er prioritert.

2 Velg en parabolantenne for lange avstander; Disse ser ut som en liten parabolantenne. Selv om det kunne overføre for miles, de er meget retningsbestemt. Men å sende et signal om denne makten betyr at retningen vil påvirkes mer av trær, bygninger og endringer i terrenget.

3 Velg en Yagi antenne for mindre krevende utendørs applikasjoner, for eksempel til uthus, gjesteboliger, lysthus og lignende. Selv om mindre kraftig, er det ideelt for å få signal en over kortere avstander (innen 1 eller 2 mål), for å dele en bredbåndssignal innenfor en enkelt eiendom området.

Hint

  • Forsøk på å evaluere forstyrrelser før avgjøre om en ekstern antenne er virkelig nødvendig. Ting som mikrobølgeovner og fluorescerende lys kan påvirke trådløse overføringer.
  • Parabolantenne har utvidet kringkastingsområde, og selv om de er mer retningsbestemt, betyr dette lite i situasjoner hvor signalet er sendt til en annen bygning. Parabolics er for potensielt miles for overføring. Yagi er designet for relativt kortere rekkevidde kringkasting, vanligvis innen 1-2 dekar eller mindre. Disse enhetene kan kreve kabling fra ruteren til antennen for maksimal ytelse. Dette innebærer vanligvis kjører koaksial kabel fra ruteren eller det trådløse kortet til antennen, ligner på hvordan en vanlig TV-ens coax fører ville bli rutet til den type antenne.