Hvordan bruke en WD ekstern harddisk

Hvordan bruke en WD ekstern harddisk


The Western Digital Corp (WD) produserer interne og eksterne harddisker for datamaskiner. Deres mest populære linjen er MyBook eksterne harddisker som gir brukerne fleksibilitet og alternative muligheter for datalagring. Installere en WD ekstern harddisk til datamaskinen er rask og grei. Du kan deretter bruke den eksterne harddisken som sekundær lagringsenhet eller som datamaskinens data backup-stasjon.

Bruksanvisning

1 Plugg i begge ender av USB-kabelen som fulgte med WD ekstern harddisk. Jo mindre, rektangulære enden går inn i USB-porten den eksterne harddisken mens den andre enden av går inn i datamaskinens USB-port.

2 Trykk på strømknappen til "On" posisjon på baksiden av WD harddisk tilfelle. Start datamaskinen. Windows skal umiddelbart gjenkjenne den eksterne harddisken. Du vil bli bedt om å følge instruksjonene på skjermen for å sette opp den eksterne harddisken.

3 Sett WD installasjons CD, hvis det er nødvendig eller når Windows ikke gjenkjenner stasjonen. Du kan også laste ned driverprogramvaren fra den offisielle Western Digital nettside, hvis programvaren CD er ikke inkludert i pakken.

4 Følg instruksjonene på skjermen for installasjon. Vent til datamaskinen for å installere den eksterne harddisken. Dette kan ta under et minutt til flere minutter, avhengig av USB-grensesnittet. Hvis du har en eldre datamaskin med 1.0 USB-tilkobling, kan du forvente en lengre installasjonstid.

5 Klikk på "Min datamaskin" fra skrivebordet når installasjonen er fullført. Finn WD ekstern harddisk, som vil ha WD-logoen ved siden av en harddiskikonet. Dobbelt venstre-klikk på stasjonen for å åpne den.

6 Dra filer, mapper og alle programmer fra datamaskinen til den eksterne harddisken for å bruke den som en backup. Ikke flytte filer for operativsystemet, som må være installert på datamaskinen din viktigste harddisk.

7 Installere programmer og lagre filer på WD ekstern harddisk hvis du har tenkt å bruke den som en sekundær lagringsenhet for datamaskinen. For å gjøre dette, velger du bare denne eksterne stasjonen som destinasjon for å lagre data på hardware-listen, når du trykker på "Lagre" eller "Lagre som" på elementet for å bli frelst.

Hint

  • La WD ekstern harddisk strømbryter "På" for å ha stasjonen slå seg av og på med datamaskinen.